Horpol lange klaring licht driekleurig bouliche

Horpol lang gebogen doorrijlicht driekleur bouliche

Horpol biedt een uitklaringslicht van topkwaliteit dat is ontworpen om optimale zichtbaarheid en veiligheid te garanderen voor alle soorten voertuigen. Deze lamp is uitgerust met 4 zeer heldere LED's, die een helder wit, oranje en rood licht produceren om de zichtbaarheid in alle situaties te verbeteren.

Dankzij het compacte, aerodynamische ontwerp kan deze LED-vrijlooplamp eenvoudig worden gemonteerd op vrachtwagens, aanhangwagens en auto's, terwijl de weer- en trillingsbestendigheid een betrouwbaar, langdurig gebruik in alle omstandigheden garandeert.

Deze LED-vrijlooplamp voldoet aan de Europese verkeersveiligheidsnormen, waardoor het de ideale keuze is voor transportprofessionals en particulieren die bezorgd zijn over hun veiligheid op de weg.

Kortom, de driekleurige hanglamp is een LED-accessoire van hoge kwaliteit dat eenvoudig te installeren is, robuust is en voldoet aan de Europese verkeersveiligheidsnormen. Het garandeert optimale zichtbaarheid en veiligheid voor alle soorten voertuigen, waardoor het een must-have is voor elke bestuurder die veilig de weg op wil.

FG2191LD
€ 16,67
€ 16,67 € 13,78
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 16 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 16 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,16.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Opruimingslicht ook bekend als Viking led of hanglamp of Deens/Zweedse driekleurlamp van Horpol

Voorkant: wit

Zijkant: oranje

Achter: rood

Spanning: 12-24v

plaats: universeel

Het licht is goedgekeurd

FG2191LD

Gegevensblad

Spanning
12/24V
Hauteur
100 mm
Lengte
117,5 mm
Breedte
55 mm
Omgekeerde polariteit
Ja
Montageafmetingen
Universeel
Marque
Horpol

Dit vind je misschien ook leuk