Horpol opruimingslicht Neon oranje en kort rood

Horpol oranje doorrijlicht voor en rood achter

Horpol hanglamp (bouliche) met universele bevestiging

De Deense lamp of bouliche van Horpol, model Neon

De spanning is 12-24v

FG2627
€ 42,29
€ 42,29 € 34,95
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 42 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 42 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,42.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Horpol Neon oranje en kort rood doorrijlicht

De Horpol Neon Clearance Light is een kwaliteitsproduct dat is ontworpen om de zichtbaarheid van voertuigen en aanhangers te verbeteren. Deze Horpol Neon hanglamp wordt in Europa geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitsnormen.

De Horpol Neon Hanglamp is een LED-vrijlooplamp die een helder rood en oranje licht afgeeft om de aanwezigheid van het voertuig op de weg aan te geven. Dankzij de LED-technologie verbruikt de Horpol bouliche minder energie en heeft hij een langere levensduur dan traditionele clearance lights. De bouliche van Horpol is ook bestand tegen trillingen en schokken, waardoor het een ideale keuze is voor voertuigen die over ruwe wegen of in moeilijke omgevingen rijden.

De Neon Dane lamp van Horpol is eenvoudig te installeren en kan op elk type voertuig worden gemonteerd, of het nu een vrachtwagen, aanhanger of bus is. Deze Neon Dane lamp is voorzien van een sterke, duurzame beugel.

Als je deze Neon klaringslamp van Horpol koopt, ben je zeker van de kwaliteit en betrouwbaarheid van het product. Het voldoet ook aan de Europese verkeersveiligheidsnormen, waardoor het een veilige en verantwoorde keuze is voor alle professionele bestuurders.

Kortom, de Neon contourverlichting van Horpol Automotive is een product van topkwaliteit dat gemakkelijk te installeren is en bestand is tegen zware omstandigheden op de weg. Het is ook energiezuinig en voldoet aan de Europese veiligheidsnormen

FG2627

Gegevensblad

Couleur
Oranje
Rood
Montageafmetingen
Universeel
Marque
Horpol
ondersteuning voor broodjes
korte

Dit vind je misschien ook leuk

Klanten die dit product kochten, kochten ook: