Horpol opruimingslicht Neon wit en rood lang STEEKS

Horpol Lange Neon Verklaringslicht Wit en Rood RECHTS BUCKET

De doorrijverlichting van Horpol is een product van topkwaliteit voor wegprofessionals. Dit Zweedse Horpol Neon licht is ontworpen om maximale zichtbaarheid te bieden in alle rijomstandigheden. Het is uitgerust met ultraheldere LED's die een helder, duidelijk licht geven, zelfs bij weinig licht.

De Neon hanglamp van Horpol is ook extreem duurzaam. Door haar constructie is ze bestand tegen schokken, weersinvloeden en trillingen. Het waterdichte ontwerp van de Horpol Neon hanglamp zorgt ook voor een betrouwbare bescherming tegen water en stof, waardoor hij geschikt is voor buitengebruik.

Deze Horpol ontruimingslamp is eenvoudig te installeren en is compatibel met vele soorten voertuigen, waaronder auto's, vrachtwagens, aanhangers, caravans, boten en terreinwagens. Het voldoet ook aan de Europese verkeersveiligheidsnormen, wat gebruikers extra gemoedsrust geeft.

Al met al is de Deense neonlamp van Horpol een ideale keuze voor wie op zoek is naar een betrouwbaar, duurzaam product met hoge prestaties om zijn zichtbaarheid op de weg te verbeteren.

FG2594LD
€ 42,29
€ 42,29 € 34,95
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 42 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 42 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,42.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Horpol doorrijlicht, wit aan de voorkant en rood aan de achterkant

Horpol hanglamp, gemonteerd aan de rechterkant

Deens neonlicht van Horpol

De spanning is 12-24v

FG2594LD

Gegevensblad

Couleur
Rood
Montageafmetingen
Wet
Marque
Horpol
ondersteuning voor broodjes
Lang

Dit vind je misschien ook leuk

Klanten die dit product kochten, kochten ook: