Horpol Neon opruiming licht wit en kort rood

Neon opklaringslicht van Horpol

Horpol rood voor en wit achter hangend licht

Zweeds licht met korte beugel inbegrepen

Spanning 12-24v

FG2597
€ 42,29
€ 42,29 € 34,95
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 42 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 42 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,42.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Horpol Neon kort knipperlicht wit en rood bouliche

De Horpol Clearance Light is een product dat is ontworpen om een hoogwaardige verlichtingsoplossing voor voertuigen te bieden. Deze hanglamp is uitgerust met 18 ultraheldere LED's en biedt maximale zichtbaarheid, zelfs in de moeilijkste omstandigheden.

De Deense lamp van Horpol is ontworpen voor gebruik op aanhangwagens, vrachtwagens, caravans, bussen en landbouwvoertuigen. De lamp is gemaakt van hoogwaardige materialen die duurzaamheid en weerstand tegen schokken en trillingen garanderen.

De hanglamp van Horpol is CE-goedgekeurd en voldoet aan de Europese normen. Dankzij het compacte formaat en praktische ontwerp is de lamp eenvoudig te installeren. De lamp is ook gemakkelijk te onderhouden en schoon te maken, waardoor het een ideale keuze is voor professionals in de auto-industrie.

Naast de bouwkwaliteit en uitstekende lichtprestaties biedt de Zweedse lamp van Horpol ook een stijlvol, modern ontwerp dat gemakkelijk past bij alle soorten voertuigen.

FG2597

Gegevensblad

Couleur
Rood
Montageafmetingen
Universeel
Marque
Horpol

Downloaden

Dit vind je misschien ook leuk

Klanten die dit product kochten, kochten ook: