Horpol doorrijlicht en achteruitrijlicht driekleur linkerbumper

Inrijlicht ook bekend als Viking led of hanglamp of Deens/Zweedse driekleurlamp van Horpol

Maakt ook een achteruitrijlicht

Spanning: 12-24v

Past links

Het licht is goedgekeurd

FG2776LDCC
€ 19,25
€ 19,25 € 15,91
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 19 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 19 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,19.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Horpol driekleurig linker doorrij- en achteruitrijlicht

Horpol biedt een uitklaringslicht van topkwaliteit, speciaal ontworpen om maximale zichtbaarheid en veiligheid te garanderen voor alle soorten voertuigen. Uitgerust met zeven zeer heldere LED's produceert deze LED-vrijlooplamp helder rood, oranje en wit licht voor optimale zichtbaarheid in alle omstandigheden.

Dankzij het compacte, aerodynamische ontwerp kan deze doorrijverlichting eenvoudig worden geïnstalleerd op vrachtwagens, aanhangers en auto's. Bovendien is het weerbestendig en trillingsbestendig, waardoor het onder alle omstandigheden duurzaam en betrouwbaar is.

In overeenstemming met de Europese verkeersveiligheidsnormen is deze LED-klaringslamp de ideale keuze voor transportprofessionals en particulieren die zich zorgen maken over hun veiligheid op de weg. Al met al is het een product van topkwaliteit dat eenvoudig te installeren is, slijtvast is en voldoet aan de Europese verkeersveiligheidsnormen. Het biedt optimale zichtbaarheid en veiligheid voor alle soorten voertuigen - essentieel voor elke bestuurder die zich zorgen maakt over de veiligheid op de weg.

FG2776LDCC

Gegevensblad

Spanning
12/24V
Certificering
E9
Hauteur
105 mm
Lengte
99 mm
Breedte
37 mm
Montageafmetingen
Links
Marque
Horpol
ondersteuning voor broodjes
korte

Dit vind je misschien ook leuk

Klanten die dit product kochten, kochten ook: