Horpol doorrijlicht met rood en wit achteruitrijlicht RECHTS

Doorrijlicht ook bekend als Viking led of hanglamp of Deens/Zweedse tweekleurige lamp die ook dienst doet als achteruitrijlicht van Horpol

Spanning: 12-24v

Past aan de rechterkant

De lamp is goedgekeurd

FG2714LDCC
€ 70,03
€ 70,03 € 57,88
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 70 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 70 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,70.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Horpol doorrijlicht met rood en wit achteruitrijlicht RIGHT

Het Horpol doorrijlicht met achteruitrijradarsysteem is een innovatief autoaccessoire dat zichtbaar zijn voor iedereen combineert met achteruitrijlicht. Deze doorrijverlichting is ontworpen om onder de achteruitkijkspiegel of aan de zijkant van je voertuig te worden gemonteerd en zorgt voor een uitstekende zichtbaarheid voor andere bestuurders op de weg.

Het geïntegreerde achteruitrijlichtsysteem waarschuwt andere weggebruikers voor je voornemen om achteruit te rijden. Met dit achteruitrijlichtsysteem kunt u in alle veiligheid parkeren

De doorrijverlichting van Horpol is ook uitgerust met LED-technologie, voor een helder en duidelijk zicht. LED's zijn energiezuinig en hebben een langere levensduur dan traditionele lampen.

De installatie van deze doorrijverlichting met achteruitrijlichtsysteem is eenvoudig dankzij de universele beugel en de eenvoudige bedrading. Met zijn innovatieve ontwerp en uitzonderlijke functionaliteit is de doorrijverlichting van Horpol een ideale keuze voor bestuurders die veiligheid en gemak belangrijk vinden tijdens het reizen met de auto.

FG2714LDCC

Gegevensblad

Spanning
12/24V
Certificering
E9
Montageafmetingen
Wet
Achteruitrijlicht
Ja
Marque
Horpol
ondersteuning voor broodjes
Lang

Downloaden

Dit vind je misschien ook leuk