Horpol ontruimingslicht Neon knipperend oranje Lang

Oranje & oranje lange beugel LED opruimingslicht

Oranje voor- en oranje achterlicht

Hanglamp met lange beugel inbegrepen

Viking Led of Zweeds licht dat werkt als knipperlicht

Neonverlichting

Spanning 12/24v

FG2599LKD
€ 42,29
€ 42,29 € 34,95
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 42 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 42 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,42.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Horpol Neon knipperlicht oranje lang

Horpol's Neon knipperlicht is een kwaliteitsproduct dat is ontworpen om uitstekende zichtbaarheid en betrouwbaarheid te bieden aan bestuurders van alle soorten voertuigen. Deze Horpol Neon knipperlicht is uitgerust met ultraheldere LED's die een helder licht produceren dat van een afstand kan worden gezien, waardoor maximale veiligheid op de weg wordt gegarandeerd.

Horpol's Neon hanglamp is eenvoudig te installeren op auto's, vrachtwagens en motoren dankzij het compacte, aerodynamische ontwerp en de sterke, stevige structuur. Bovendien is hij waterdicht en weersbestendig, zodat hij onder alle omstandigheden betrouwbaar en langdurig gebruikt kan worden.

De Neon hanglamp van Horpol voldoet aan de Europese verkeersveiligheidsnormen en biedt meer veiligheid op de weg. Het strakke, moderne ontwerp maakt het een ideale keuze voor veiligheidsbewuste en stijlbewuste bestuurders.

Kortom, de Neon-bouliche van Horpol is een topproduct dat is uitgerust met ultraheldere LED's, eenvoudig te installeren is, duurzaam is en voldoet aan de Europese verkeersveiligheidsnormen. Deze Horpol-bouliche biedt optimale zichtbaarheid en veiligheid voor alle soorten voertuigen, en voegt tegelijkertijd een modern tintje toe aan hun uiterlijk.

FG2599LKD

Gegevensblad

Couleur
Oranje
Marque
Horpol
ondersteuning voor broodjes
Lang

Downloaden

Klanten die dit product kochten, kochten ook: