Horpol Tri-colour sjabloonlampje, lang, rechter aansluiting

Horpol Driekleurig Bliche Verklaringslicht

De doorrijlicht van Horpol is een kwaliteitsproduct dat is ontworpen om te voldoen aan de veiligheids- en zichtbaarheidseisen van voertuigen. Deze LED-vrijlooplamp heeft vijf zeer heldere lichtgevende diodes die een helder rood licht produceren voor een betere zichtbaarheid in alle omstandigheden.

De hanglamp is ontworpen voor eenvoudige installatie op vrachtwagens, aanhangwagens en auto's dankzij het compacte ontwerp en de aerodynamische vorm. De lamp is ook weerbestendig en bestand tegen trillingen, wat zorgt voor langdurig, betrouwbaar gebruik onder alle omstandigheden.

Bovendien voldoet deze LED-klaringslamp aan de Europese verkeersveiligheidsnormen, waardoor het een ideale keuze is voor transportprofessionals en particulieren die zich zorgen maken over hun veiligheid op de weg.

Kortom, de Swedish Light is een LED-vrijlooplamp van hoge kwaliteit die gemakkelijk te installeren en duurzaam is en voldoet aan de Europese verkeersveiligheidsnormen, waardoor de zichtbaarheid en veiligheid van alle soorten voertuigen wordt verbeterd.

FG0518PLD
€ 18,36
€ 18,36 € 15,17
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 18 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 18 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,18.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Horpol driekleuren opruimingslicht, ook bekend als Viking led of hanglamp of Deens/Zweeds licht

Spanning: 12-24v

Past aan de rechterkant

De lamp is goedgekeurd

FG0518PLD

Gegevensblad

Spanning
12/24V
Certificering
E20
Hauteur
105 mm
Lengte
86 mm
Breedte
43 mm
Montageafmetingen
Wet
Marque
Horpol
ondersteuning voor broodjes
Lang

Dit vind je misschien ook leuk