Horpol kort oranje en rood oldschool doorrijlicht

Tweekleurig meterlicht ook bekend als bouliche, Deens licht, Zweeds licht en Viking led in oranje en rood op een Horpol korte beugel

Old school hanglamp

12/24 v spanning

beugel inbegrepen

FG2622LD
€ 38,91
€ 38,91 € 32,16
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 38 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 38 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,38.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Horpol kort oranje en bouliche oranje doorrijlicht

De old school tweekleurige Viking LED lamp van Horpol is een stijlvolle toevoeging aan je voertuig. Dankzij de technologie en stijl van Horpol's hanglamp, kun je het uiterlijk van je voertuig met originaliteit en elegantie personaliseren.

Deze tweekleurige oranje en rode positielamp is speciaal ontworpen voor montage op de achteruitkijkspiegels of aan de zijkant van het voertuig. Het heeft een oranje licht aan de voorkant en een rood licht aan de achterkant. Verwisselbare afdekplaatjes en een beugel worden meegeleverd voor eenvoudige installatie.

Horpol's oldschool positielicht, compleet met beugel, biedt altijd optimaal zicht. Deze Zweedse lamp van Horpol biedt maximale zichtbaarheid en de gekleurde afdekplaatjes geven je voertuig een uniek en persoonlijk tintje.

FG2622LD

Gegevensblad

Couleur
Oranje
Rood
Marque
Horpol
ondersteuning voor broodjes
korte

Dit vind je misschien ook leuk

Klanten die dit product kochten, kochten ook: