Horpol ontruimingslicht Kort oranje knipperend neonlicht

Oranje & oranje korte beugel LED opruimingslicht

Oranje voor- en oranje achterlicht

Hanglamp met korte beugel inbegrepen

Viking Led of Zweeds licht dat werkt als knipperlicht

Neon verlichting

Spanning 12/24v

FG2600
€ 42,29
€ 42,29 € 34,95
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 42 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 42 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,42.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Horpol Neon Clearance Light Kort Oranje Knipperlicht

De hangende richtingaanwijzer van Horpol is een topproduct, zorgvuldig ontworpen om optimale zichtbaarheid en betrouwbaarheid te garanderen voor alle bestuurders van voertuigen. Uitgerust met ultraheldere LED's, produceert deze knipperlicht een helder licht dat gemakkelijk zichtbaar is vanaf een afstand, waardoor maximale veiligheid op de weg wordt gegarandeerd.

De hangende richtingaanwijzer van Horpol is eenvoudig te installeren op auto's, vrachtwagens en motoren dankzij het compacte, aerodynamische ontwerp. De stevige, slijtvaste structuur betekent ook dat hij onder alle omstandigheden betrouwbaar kan worden gebruikt, omdat hij waterdicht en weerbestendig is.

Dit product voldoet aan de Europese normen voor verkeersveiligheid, wat de veiligheid van bestuurders vergroot. Het elegante, tijdloze ontwerp maakt het een ideale keuze voor veiligheids- en stijlbewuste bestuurders.

Al met al is de hangende richtingaanwijzer van Horpol een product van topkwaliteit, uitgerust met ultraheldere LED's, eenvoudig te installeren en in overeenstemming met de Europese verkeersveiligheidsnormen. Het zorgt voor optimale zichtbaarheid en veiligheid voor alle soorten voertuigen en voegt tegelijkertijd een vleugje raffinement toe aan hun uiterlijk.

FG2600

Gegevensblad

Couleur
Oranje
Marque
Horpol
ondersteuning voor broodjes
korte

Downloaden

Klanten die dit product kochten, kochten ook: