Horpol kort doorrijlicht rood bouliche

Tweekleurig sjabloonlicht, ook bekend als bouliche, Deens licht, Zweeds licht en Viking led, rood met een zwart kapje aan één kant op een Horpol korte beugel

12/24 v spanning

beugel inbegrepen

FG04652LD
€ 9,08
€ 9,08 € 7,50
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 9 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 9 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,09.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Horpol kort rood doorrijlicht bouliche

Horpol biedt de Viking LED lamp in rood, een elegant accessoire voor voertuigen dat een vleugje gepersonaliseerde stijl toevoegt. Deze rode positielamp is speciaal ontworpen om te worden geïnstalleerd op de achteruitkijkspiegels of aan de zijkant van het voertuig, uitgerust met een rode lamp en een afdekking

De Viking LED-lichtset van Horpol bevat verwisselbare afdekkingen en een beugel voor eenvoudige installatie. Deze positioneringsbol biedt altijd optimaal zicht en is voorzien van een beugel voor een stevige, betrouwbare installatie.

Al met al is de rode Viking LED-lamp een stijlvolle en originele toevoeging aan je voertuig, die maximale zichtbaarheid biedt dankzij de rode kleur en het eenvoudig te installeren ontwerp. Met deze lamp kunt u het uiterlijk van uw voertuig met stijl en originaliteit personaliseren.

FG04652LD

Gegevensblad

Couleur
Rood
Spanning
12/24V
Montageafmetingen
Universeel
Positie
Ja
Marque
Horpol
ondersteuning voor broodjes
korte

Dit vind je misschien ook leuk

Klanten die dit product kochten, kochten ook: