Horpol oldschool oranje en rood doorrijlicht lang STRAAF

Horpol LED Clearance Light Lange Houder Oranje & Rood

Hanglamp voor de rechterkant van voertuigen

De hanglamp is een oud schoolmodel

Viking led of Deens licht, oranje aan de voorkant en rood aan de achterkant

Spanning: 12-24v

FG2621LD
€ 38,91
€ 38,91 € 32,16
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 38 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 38 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,38.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Horpol oldschool middelgrote oranje en rode buliche uitklaringslicht

De oldschool doorrijlicht is een product aangeboden door Horpol, een bedrijf gespecialiseerd in de verkoop van apparatuur voor industriële voertuigen. Deze hanglamp is ontworpen voor vrachtwagens, trailers en andere voertuigen die een verlichte signalering nodig hebben voor een betere zichtbaarheid op de weg.

De Zweedse lamp is gemaakt van duurzaam materiaal en is uitgerust met lichtgevende diodes (LED's), die zorgen voor een hoge lichtopbrengst en een lange levensduur. De hanglamp van Horpol kan jarenlang betrouwbaar werken.

De Zweedse lamp van Horpol is eenvoudig te installeren en kan op elk oppervlak worden gemonteerd. Het is ook water- en stofbestendig, waardoor het geschikt is voor gebruik in ruwe omgevingen.

Tot slot voldoet de Horpol doorvallamp aan de Europese veiligheidsnormen en is ECE R10 goedgekeurd. Het is dus veilig en betrouwbaar en biedt uitstekende zichtbaarheid op de weg om de veiligheid van bestuurders en andere weggebruikers te garanderen.

FG2621LD

Gegevensblad

Couleur
Oranje
Rood
Montageafmetingen
Wet
Marque
Horpol
ondersteuning voor broodjes
Lang

Dit vind je misschien ook leuk

Klanten die dit product kochten, kochten ook: