Horpol werklamp Oldschool wit en rood lang STRAIGHT

Tweekleurige sjabloonverlichting, ook bekend als bouliche, Deens licht, Zweeds licht en Viking led in wit en rood op een Horpol lange beugel

spanning 12/24 v

standaard inbegrepen

FG2561LD
€ 38,91
€ 38,91 € 32,16
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 38 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 38 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,38.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Horpol lang wit en rood bouliche opruimingslicht

De doorrijverlichting van Horpol is een product van hoge kwaliteit. Deze Deense lamp is gemaakt van sterke, duurzame materialen en biedt betrouwbare, langdurige prestaties, zelfs onder de zwaarste omstandigheden.

De Deense lamp is voorzien van ultraheldere LED's voor maximale zichtbaarheid, zelfs bij weinig licht. Het ontwerp van de Zweedse zwaailamp is waterdicht en schokbestendig om bescherming te bieden tegen de elementen en stoten, waardoor de Horpol zwaailamp een ideale keuze is voor voertuigen zoals auto's, vrachtwagens, 4x4's, off-road voertuigen en meer

Al met al is de Horpol zwaailamp een uitstekende keuze voor wegprofessionals die op zoek zijn naar een betrouwbaar, duurzaam en goed presterend product. Dankzij het superieure ontwerp en de strakke vormgeving is dit het product bij uitstek voor mensen die hun zichtbaarheid willen verbeteren en tegelijkertijd een geheel eigen look willen.

FG2561LD

Gegevensblad

Couleur
Rood
Marque
Horpol
ondersteuning voor broodjes
Lang

Downloaden

Dit vind je misschien ook leuk