Horpol korte opruiming licht driekleur bouliche

Horpol korte driekleurige bouliche contourverlichting

De Horpol doorrijlicht is een topproduct dat is ontworpen om optimale veiligheid en zichtbaarheid te bieden voor alle soorten voertuigen. Het is uitgerust met zes zeer heldere LED's die een helder rood licht uitstralen om de zichtbaarheid in alle omstandigheden te verbeteren.

Dankzij het compacte, aerodynamische ontwerp kan deze LED-klaringslamp eenvoudig op vrachtwagens, aanhangers en auto's worden gemonteerd. De bestendigheid tegen weersinvloeden en trillingen zorgt voor een betrouwbaar, langdurig gebruik onder alle omstandigheden.

De LED-vrijlooplamp van Horpol voldoet aan de Europese verkeersveiligheidsnormen en is de ideale keuze voor transportprofessionals en particulieren die zich zorgen maken over hun veiligheid op de weg.

Kortom, de driekleurige hanglamp is een hoogwaardig LED-product dat eenvoudig te installeren en robuust is en voldoet aan de Europese verkeersveiligheidsnormen. Het biedt optimale zichtbaarheid en veiligheid voor alle soorten voertuigen, waardoor het een essentieel accessoire is voor elke bestuurder die zich zorgen maakt over de veiligheid op de weg.

FG0534LD
€ 17,51
€ 17,51 € 14,47
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 17 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 17 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,17.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Horpol driekleuren opruimingslicht, ook bekend als Viking led of hanglamp of Deens/Zweeds licht

Spanning: 12-24v

plaats: universeel

De lamp is goedgekeurd

FG0534LD

Gegevensblad

Couleur
Oranje
Rood
Wit
Spanning
12/24V
Hauteur
105 mm
Lengte
86 mm
Breedte
43 mm
Omgekeerde polariteit
Ja
Montageafmetingen
Universeel
Marque
Horpol
ondersteuning voor broodjes
korte

Dit vind je misschien ook leuk

Klanten die dit product kochten, kochten ook: