Horpol Oldschool wit en kort rood doorrijlicht

Tweekleurige sjabloonverlichting ook bekend als bouliche, Deens licht, Zweeds licht en Viking led in wit en rood op een Horpol korte beugel

Hanglamp in oude schoolstijl

12/24 v spanning

beugel inbegrepen

FG2564LD
€ 38,91
€ 38,91 € 32,16
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 38 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 38 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,38.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Horpol kort wit en rood doorrijlicht bouliche

Ontdek het tweekleurige Viking LED-licht van Horpol, een elegant accessoire voor je voertuig. Dankzij het innovatieve ontwerp en de geavanceerde technologie kunt u uw auto met stijl en originaliteit personaliseren.

Dit tweekleurige oranje en rode positielicht is speciaal ontworpen voor eenvoudige installatie op de achteruitkijkspiegels of zijkant van het voertuig. Het heeft een oranje licht aan de voorkant en een rood licht aan de achterkant, voor optimale zichtbaarheid op elk moment. Verwisselbare afdekkingen en de meegeleverde beugel maken installatie eenvoudig.

Horpol's LED positielicht is ontworpen voor maximale zichtbaarheid en veiligheid. Deze Zweedse lamp van Horpol wordt geleverd met een beugel en gekleurde omhulsels, die een uniek en persoonlijk tintje aan je voertuig geven. Koop nu dit positielicht van topkwaliteit voor optimale zichtbaarheid op de weg.

FG2564LD

Gegevensblad

Couleur
Rood
Montageafmetingen
Universeel
Marque
Horpol
ondersteuning voor broodjes
korte

Downloaden

Dit vind je misschien ook leuk

Klanten die dit product kochten, kochten ook: