Horpol wit met rode hangende doorrijlichtpaal links

Horpol wit en rood doorrijlicht linkerbocht

De tweekleurige Viking LED-lamp van Horpol is de perfecte optie voor bestuurders die hun auto willen personaliseren en tegelijkertijd hun veiligheid op de weg willen vergroten. Het innovatieve ontwerp voegt een vleugje originaliteit en elegantie toe aan uw auto.

De tweekleurige witte en rode positielamp van Horpol is eenvoudig te installeren dankzij de meegeleverde ophangbeugel, waarmee je hem aan de spiegels of zijkant van je voertuig kunt bevestigen. Verwisselbare covers geven je ook de mogelijkheid om het uiterlijk van de lamp aan je eigen smaak aan te passen.

De robuuste positielamp van Horpol biedt optimale zichtbaarheid, met wit licht aan de voorkant en rood licht aan de achterkant. De donkergekleurde omhulsels geven je auto een unieke stijl en zorgen tegelijkertijd voor maximale zichtbaarheid.

Als je een vleugje stijl aan je voertuig wilt toevoegen en tegelijkertijd je veiligheid op de weg wilt verbeteren, is deze hoogwaardige LED-lamp een uitstekende keuze. Met zijn innovatieve ontwerp en uitstekende zichtbaarheidseigenschappen is de tweekleurige Viking LED-lamp van Horpol een essentieel accessoire voor alle bestuurders die waarde hechten aan het uiterlijk en de veiligheid van hun auto.

FG0368LLD
€ 9,81
€ 9,81 € 8,11
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 9 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 9 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,09.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Wit en rood tweekleurig sjabloonlicht ook bekend als bouliche, Deens licht, Zweeds licht en Viking led op een Horpol ophangbeugel

12/24 v spanning

standaard inbegrepen

FG0368LLD

Gegevensblad

Couleur
Rood
Spanning
12/24V
Hauteur
99 mm
Lengte
52 mm
Breedte
44 mm
Omgekeerde polariteit
Ja
Montageafmetingen
Links
Marque
Horpol
ondersteuning voor broodjes
korte

Dit vind je misschien ook leuk

Klanten die dit product kochten, kochten ook: