Horpol lange klaring licht driekleur bouliche STRAIGHT

Horpol driekleuren opruimingslicht, ook bekend als Viking led of hanglamp of Deens/Zweeds licht

Spanning: 12-24v

Past rechts

De lamp is goedgekeurd

FG2699LDCC
€ 19,25
€ 19,25 € 15,91
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 19 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 19 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,19.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Horpol driekleurig lang uitrijlicht RECHTS BOLT

De Horpol doorrijlicht is een topproduct dat is ontworpen om optimale zichtbaarheid en veiligheid te bieden voor alle soorten voertuigen. Met zijn zes zeer heldere LED's produceert hij een helder rood licht om de zichtbaarheid in alle omstandigheden te verbeteren.

Dankzij het compacte, aerodynamische ontwerp past hij gemakkelijk op vrachtwagens, aanhangers en auto's. Bovendien is hij weer- en trilbestendig, voor betrouwbaar, langdurig gebruik in alle omstandigheden.

Deze LED-klaringslamp voldoet aan de Europese verkeersveiligheidsnormen, waardoor hij ideaal is voor transportprofessionals en particulieren die hun veiligheid op de weg willen verbeteren.

Kortom, de driekleurige zwaailamp is een hoogwaardig LED-product dat eenvoudig te installeren is, robuust is en voldoet aan de Europese verkeersveiligheidsnormen. Het zorgt voor optimale zichtbaarheid en veiligheid voor alle soorten voertuigen, waardoor het een essentieel product is voor elke bestuurder die zich zorgen maakt over de veiligheid op de weg.

FG2699LDCC

Gegevensblad

Spanning
12/24V
Certificering
E9
Montageafmetingen
Wet
Marque
Horpol
ondersteuning voor broodjes
Lang

Downloaden

Dit vind je misschien ook leuk

Klanten die dit product kochten, kochten ook: