Horpol korte doorgangslamp driekleur links

Horpol kort driekleurig markeringslicht links geperforeerd

De markeringslamp van Horpol is een hoogwaardig autoaccessoire dat elegantie en functionaliteit combineert. Dit LED-positielicht profiteert van een solide constructie en een innovatief ontwerp om optimale zichtbaarheid en een lange levensduur te garanderen.

Voor eenvoudige installatie op de achteruitkijkspiegels of zijkant van je auto is het licht voorzien van een meegeleverde korte beugel. Het heeft ook twee tweekleurige LED's (wit en rood) voor een zichtbaarheid van 180 graden, zelfs bij weinig licht.

Dit positielicht is slag- en weerbestendig dankzij de robuuste behuizing van polycarbonaat en acryllenzen en voldoet aan de Europese veiligheidsnormen voor voertuigen. Dit biedt extra gemoedsrust voor veiligheidsbewuste bestuurders.

De contourverlichting van Horpol is de perfecte accessoire voor bestuurders die hun voertuig willen personaliseren en tegelijkertijd hun veiligheid op de weg willen vergroten. Met zijn innovatieve ontwerp, stevige constructie en uitstekende zichtbaarheidseigenschappen is deze hoogwaardige LED-lamp een slimme keuze voor stijl- en veiligheidsbewuste autobezitters.

FG2696LDCC
€ 19,25
€ 19,25 € 15,91
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 19 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 19 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,19.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Horpol driekleuren opruimingslicht, ook bekend als Viking led of hanglamp of Deens/Zweeds licht

Spanning: 12-24v

Past links

De lamp is goedgekeurd

FG2696LDCC

Gegevensblad

Spanning
12/24V
Certificering
E9
Montageafmetingen
Links
Marque
Horpol
ondersteuning voor broodjes
korte

Downloaden

Dit vind je misschien ook leuk

Klanten die dit product kochten, kochten ook: