Horpol opruimingslicht oldschool oranje kort

Tweekleurig doorrijlicht, ook bekend als bouliche, Deens licht, Zweeds licht en Viking led in oranje en oranje op een korte beugel van Horpol

Deze klaringsverlichting werkt als knipperlicht

12/24v spanning

Beugel inbegrepen

FG2567LKD
€ 38,91
€ 38,91 € 32,16
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 38 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 38 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,38.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Horpol korte oranje en bouliche oranje opklaringslicht

Ontdek de tweekleurige opklaringslamp van Horpol, een elegant accessoire waarmee u uw voertuig stijlvol en origineel kunt personaliseren dankzij het innovatieve ontwerp en de geavanceerde technologie.

Deze eenkleurige oranje opklaringslamp is eenvoudig te installeren op de achteruitkijkspiegels of aan de zijkant van het voertuig en biedt altijd optimale zichtbaarheid. De meegeleverde verwisselbare afdekkingen en beugel maken de installatie eenvoudig.

Deze knipperlichtunit is ontworpen voor eenvoudige installatie aan de zijkant van je voertuig en is uitgerust met een lamp van hoge kwaliteit voor optimale zichtbaarheid onder alle omstandigheden. Het heldere oranje licht en de snelle knipperfrequentie zorgen voor optimale zichtbaarheid, zelfs in moeilijke weersomstandigheden.

Geef je auto extra veiligheid met het Deense licht van Horpol, nu verkrijgbaar op onze website.

Bestel nu en profiteer van een snelle levering en een product van topkwaliteit.

FG2567LKD

Gegevensblad

Couleur
Oranje
Marque
Horpol
ondersteuning voor broodjes
korte

Dit vind je misschien ook leuk

Klanten die dit product kochten, kochten ook: