Horpol slim 4 led oranje positielicht

12/24V oranje LED ruimte/positieverlichting van Horpol

Deze Horpol designlamp bestaat uit 4 LED's.

de afmetingen van het Horpol doorrijlicht zijn: 77,5x18,5x10,9.
Dit Horpol doorrijlicht voldoet aan de ECE-goedkeuringsnormen.

FG2328LD
€ 8,95
€ 8,95 € 7,40
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 8 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 8 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,08.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Horpol slim 4 led oranje doorrijlicht

Als je op zoek bent naar een kwaliteit doorrijlicht voor je voertuig, dan is het Slim-model van Horpol een uitstekende keuze. Dankzij het slanke, compacte ontwerp is het eenvoudig te installeren en biedt het een uitzonderlijke zichtbaarheid, waardoor je voertuig veiliger is op de weg.

Het kwaliteitsontwerp van de Slim-klaringslamp van Horpol garandeert maximale duurzaamheid, omdat hij gemaakt is van superieure materialen. Het is ook weerbestendig en bestand tegen zware omstandigheden. Bovendien is het slanke ontwerp gemakkelijk te installeren en biedt het een strakke esthetische uitstraling.

Met hoogwaardige LED's zorgt de Slim doorrijlicht van Horpol voor superieure zichtbaarheid. Zelfs bij weinig licht geeft hij een helder, duidelijk licht, wat zorgt voor meer veiligheid op de weg. Je kunt er dus zeker van zijn dat andere bestuurders je duidelijk zien terwijl je rijdt.

Al met al is de Slim Clearance Light van Horpol een uitstekende keuze om de veiligheid van je voertuig op de weg te verbeteren. Met zijn kwaliteitsontwerp, hoge zichtbaarheid en eenvoudige installatie kun je er zeker van zijn dat je een verstandige keuze maakt door voor dit product te kiezen.

FG2328LD

Gegevensblad

Couleur
Oranje
Spanning
12/24V
Hauteur
18,5 mm
Lengte
77,5 mm
Breedte
10,9 mm
Omgekeerde polariteit
Ja
Montageafmetingen
Universeel
aantal leds
4

Downloaden

Dit vind je misschien ook leuk

Klanten die dit product kochten, kochten ook: