Horpol positielicht slim 4 led rood

Horpol slim 4 led rood doorrijlicht

Als je op zoek bent naar een kwaliteitsopruimingslicht voor je voertuig, dan is het Slim-model van Horpol een geweldige optie. Dankzij het slanke, compacte ontwerp is het eenvoudig te installeren en biedt het uitstekende zichtbaarheid om de veiligheid van je voertuig op de weg te verbeteren.

De Slim-klaringslamp van Horpol is gemaakt van hoogwaardige materialen om maximale duurzaamheid te garanderen. Het is weerbestendig ontworpen en bestand tegen zware omstandigheden. Bovendien is het slanke ontwerp gemakkelijk te installeren en geeft het een strakke, opgeruimde look.

Voor extra veiligheid is de Slim doorrijlicht van Horpol uitgerust met LED's van hoge kwaliteit voor optimale zichtbaarheid. Het projecteert een helder, duidelijk licht, zelfs bij weinig licht, zodat andere bestuurders je gemakkelijk kunnen zien.

Al met al is de Slim doorrijverlichting van Horpol een verstandige keuze om de veiligheid van je voertuig op de weg te verbeteren. De bouwkwaliteit, hoge zichtbaarheid en eenvoudige installatie maken het een betrouwbaar en veilig product.

FG2329LD
€ 8,95
€ 8,95 € 7,40
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 8 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 8 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,08.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

12/24V rode LED ruimte/positieverlichting van Horpol

Dit Horpol design licht bestaat uit 4 LED's.

De afmetingen van het rode Horpol positielicht zijn: 77,5x18,5x10,9.

Het licht kan 0,3W/12V of 0,7W/24V verbruiken.

Dit positielicht voldoet aan de ECE-goedkeuringsnormen

FG2329LD

Gegevensblad

Couleur
Rood
Spanning
12/24V
Hauteur
18,5 mm
Lengte
77,5 mm
Breedte
10,9 mm
Omgekeerde polariteit
Ja
Montageafmetingen
Universeel
aantal leds
4

Downloaden

Dit vind je misschien ook leuk

Klanten die dit product kochten, kochten ook: