Positielichten met retroreflector

Positielichten met retroreflector

  • positielichten met retroreflector

    Positielichten wit rechthoekig retro-reflector

    € 13,55 € 13,55 € 11,20

    was positielicht met rechthoekige reflector

    Het rechthoekige Was-positielicht heeft een retro-reflector om het licht van andere voertuigen te weerkaatsen zonder ze te verblinden, en witte LED's

    Het positielicht kan verticaal of horizontaal worden geïnstalleerd

    De beugel is inbegrepen

    De afmetingen van de Was rechthoekige markeringslamp zijn:

    1. Lengte: 114,5 mm
    2. hoogte: 54.2mm
    3. Diepte: 22.3mm

    ADR- en ECE-goedgekeurd

  • positielichten met retroreflector

    Was Ovaal positielicht Witte neon retro-reflector

    € 10,89 € 10,89 € 9,00

    Was positielicht met witte ovale retro-reflector

    De neonmarkeringsverlichting is wit van kleur

    Het Was ovale positielicht heeft een witte retroreflector

    De afmetingen van het Was contourlicht zijn:

    1. Lengte: 124mm
    2. Hoogte: 49mm (zonder beugel) en 68.6mm (met beugel)
    3. Diepte: 20mm (zonder beugel) en 42.3mm (met beugel)

    De lamp is ECE-goedgekeurd

  • positielichten met retroreflector

    Was wit ovaal positielicht met beugel

    € 17,40 € 17,40 € 14,38

    Was wit ovaal positielicht met beugel

    Het Was wit ovaal positielicht is de perfecte keuze om de zichtbaarheid en veiligheid van je voertuig te verbeteren. Dit positielicht combineert een elegant ontwerp met geavanceerde functies om uitzonderlijke prestaties te leveren.

    De ovale behuizing van het positielicht is gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor duurzaamheid en weerstand tegen zware wegomstandigheden gegarandeerd zijn. De stralend witte kleur zorgt voor maximale zichtbaarheid, zelfs bij weinig licht.

    Het witte ovale positielicht is uitgerust met de nieuwste LED-technologie en biedt een hoge lichtsterkte bij een zeer laag energieverbruik. Deze energie-efficiëntie garandeert een lange levensduur en een lager brandstofverbruik, waardoor het een milieuvriendelijke keuze is.

    Het positielicht heeft ook een dagrijlichtfunctie, wat betekent dat het continu kan worden gebruikt om de zichtbaarheid van je voertuig overdag te verbeteren. Dit helpt de verkeersveiligheid te verbeteren doordat andere bestuurders je gemakkelijker kunnen zien.

    Dankzij de eenvoudige installatie en universele compatibiliteit past het Was witte ovale positielicht gemakkelijk op de meeste voertuigen. Of je nu een auto, vrachtwagen, motor of ander type voertuig hebt, dit positielicht is een praktische en effectieve aanvulling op je verlichtingssysteem.

    Kortom, de Was wit ovaal positielicht combineert stijl, prestaties en functionaliteit. Met zijn robuuste ontwerp, hoge lichtopbrengst en eenvoudige installatie is het een ideale keuze om de veiligheid en zichtbaarheid van je voertuig op de weg te verbeteren.

  • positielichten met retroreflector

    Horpol rechthoekig positielicht witte steun

    € 8,17 € 8,17 € 6,75

    Rechthoekig markeringslicht met witte steun aangeboden door Horpol.

    Rechthoekig wit markeringslicht voor vrachtwagens, aanhangers, caravans en campers, om de aanwezigheid en breedte van het voertuig aan te geven aan andere weggebruikers.

    Deze witte markeringslamp van Horpol heeft 4 witte LED's en is universeel monteerbaar, waardoor hij gemakkelijk te installeren is op verschillende soorten voertuigen.

  • positielichten met retroreflector

    Horpol rechthoekig positielicht witte steunreflector

    € 8,05 € 8,05 € 6,65

    12/24V witte LED markerings-/positielichten van Horpol

    Horpol wit rechthoekig markeringslicht met beugel inbegrepen

    Design & discreet, de witte Horpol positielicht heeft 1 LED.

    De afmetingen van de Horpol markeringslamp zijn 99x31x50.
    Deze Horpol markeringslamp voldoet aan de goedkeuringsnormen en heeft een IP 66/68 classificatie.

  • positielichten met retroreflector

    Horpol rechthoekig positielicht slank wit

    € 10,51 € 10,51 € 8,69

    De Horpol contourverlichting is uitgerust met witte lichtgevende diodes (LED's) die een helder, zichtbaar licht uitstralen, zelfs in slechte lichtomstandigheden. Bovendien is de Horpol markeringslamp gemaakt van slagvast, duurzaam plastic en kan hij eenvoudig op het oppervlak van het voertuig worden geïnstalleerd

  • positielichten met retroreflector

    Horpol rechthoekig positielicht wit retro-reflector

    € 9,23 € 9,23 € 7,63

    Rechthoekige witte doorgangs-/positielichten met retro-reflector van Horpol

    Deze designlamp van Horpol heeft 3 LED's.

    de afmetingen van de Horpol witte rechthoekige markeringslamp zijn: 132x33x13.

    Dit Horpol contourlicht voldoet aan de ECE-goedkeuringsnormen.

  • positielichten met retroreflector

    Horpol rechthoekig positielicht wit retro-reflector

    € 9,67 € 9,67 € 7,99

    Horpol rechthoekig markeringslicht met witte retro-reflector

    Het product in kwestie is een doorrijlicht van Horpol . Deze doorrijverlichting is ontworpen om te worden gemonteerd op transportvoertuigen zoals vrachtwagens, aanhangwagens en caravans, om hun aanwezigheid aan te geven en hun veiligheid op de weg te garanderen.

    De doorrijverlichting van Horpol is uitgerust met witte LED's, die zeer helder en energiezuinig zijn. Het licht dat deze LED's uitstralen is van een afstand zichtbaar, zelfs bij mist of regen, waardoor het voor andere weggebruikers gemakkelijk is om het voertuig met dit doorrijlicht te herkennen.

    De witte markeringslichten van Horpol zijn gemaakt van weerbestendige en schokbestendige materialen, zodat ze bestand zijn tegen de zware werkomstandigheden waaraan transportvoertuigen vaak worden blootgesteld.

    Kortom, de Horpol contourverlichting is een technisch product van hoge kwaliteit, ontworpen om de veiligheid van transportvoertuigen op de weg te verbeteren.

  • positielichten met retroreflector

    Horpol vierkant positielicht wit retro-reflector

    € 9,03 € 9,03 € 7,46

    Horpol vierkant wit retro-reflector markeringslicht

    De witte vierkante markeringslamp van Horpol is een essentieel accessoire voor alle veiligheidsbewuste voertuigeigenaren. Deze Horpol retro-reflector markeringslamp is ontworpen om de zichtbaarheid van je voertuig te verbeteren, zelfs bij weinig licht.

    Een modern, elegant ontwerp

    De witte vierkante markeringslamp van Horpol heeft een modern, elegant ontwerp dat perfect past bij elk type voertuig. De gestroomlijnde vorm en helderwitte kleur zorgen voor optimale zichtbaarheid en geven uw voertuig een esthetisch accent.

    Een product van topkwaliteit

    Het witte vierkante doorrijlicht van Horpol is gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor het lang meegaat en bestand is tegen de meest extreme weersomstandigheden. Bovendien is Horpols witte vierkante doorrijlicht goedgekeurd volgens de huidige Europese normen, zodat het voldoet aan de strengste veiligheidseisen.

  • positielichten met retroreflector

    Horpol vierkant positielicht met witte beugel

    € 6,95 € 6,95 € 5,74

    De witte vierkante uitklaringslamp van Horpol is een kwaliteitsproduct dat is ontworpen voor transportvoertuigen zoals vrachtwagens, aanhangers en caravans.

    De witte LED-vrijlooplamp van Horpol biedt een helder, duidelijk licht om de zichtbaarheid van het voertuig op de weg te verbeteren.

    De witte markeringslamp van Horpol is eenvoudig te installeren en past op de meeste transportvoertuigen dankzij het compacte en stijlvolle ontwerp.

  • positielichten met retroreflector

    Positielichten rechthoek retro-reflector Neon oranje

    € 13,53 € 13,53 € 11,18

    was positielicht met neon oranje rechthoekreflector

    Het Was rechthoekig positielicht heeft een retro-reflector om het licht van andere voertuigen te reflecteren zonder ze te verblinden en een oranje neon LED

    Het positielicht kan verticaal of horizontaal worden geïnstalleerd

    Beugel inbegrepen

    De afmetingen van het Was rood rechthoekig positielicht zijn:

    1. Lengte: 114,5 mm
    2. hoogte: 54.2mm
    3. Diepte: 22.3mm

    ADR- en ECE-goedgekeurd

    voldoet aan de EMC-goedkeuringsnormen.

  • positielichten met retroreflector

    Was ovaal oranje positielicht met beugel

    € 17,40 € 17,40 € 14,38

    Was ovaal oranje positielicht met beugel

    Het ovale oranje positielicht van WAS is de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een effectieve en stijlvolle verlichtingsoplossing voor zijn voertuig. Dit positielicht combineert een opvallend ovaal ontwerp met een fel oranje kleur, wat zorgt voor optimale zichtbaarheid en een opvallende stijl.

    Met zijn hoogwaardige constructie is dit positielicht ontworpen om de meest veeleisende wegomstandigheden te weerstaan. Het is gemaakt van duurzame, slijtvaste materialen voor een lange levensduur en betrouwbaarheid.

    Het positielicht is extreem helder en duidelijk, waardoor andere bestuurders je gemakkelijk kunnen zien op de weg. Dankzij de geavanceerde technologie biedt het een gelijkmatige lichtverdeling en een groot bereik, waardoor de rijveiligheid wordt verbeterd.

    De installatie van dit positielicht is eenvoudig en praktisch. Het is zo ontworpen dat het perfect op voertuigen past, met een nauwkeurige afstelling en probleemloze installatie. Bovendien is het compatibel met verschillende voertuigmodellen, waardoor het een veelzijdige keuze is voor autoliefhebbers en autoprofessionals.

    Kortom, de oranje ovale markeringsverlichting van WAS is een eersteklas autoaccessoire dat zowel een betere zichtbaarheid als een aantrekkelijke styling biedt. Met zijn superieure bouwkwaliteit, uitzonderlijke helderheid en eenvoudige installatie zal het zeker voldoen aan de behoeften van veeleisende bestuurders die het uiterlijk en de veiligheid van hun voertuigen willen verbeteren.

  • positielichten met retroreflector

    Was oranje ovaal positielicht

    € 17,40 € 17,40 € 14,38

    was merk oranje ovaal zijmarkeringslicht

    het zijmarkeringslicht heeft een oranje retro-reflector en een markeringslicht op de omtrek van de oranje retro-reflector

    De zijmarkeringslamp kan verticaal of horizontaal worden gemonteerd

    De afmetingen zijn:

    1. Lengte: 114mm
    2. Hoogte: 40 mm

    aDR- en ECE-goedgekeurd

  • positielichten met retroreflector

    Was positielicht Ovaal Neon knipperend oranje retro-reflector

    € 15,37 € 15,37 € 12,70

    Positielicht met oranje ovale retroreflector

    Het positielicht heeft een knipperfunctie

    Het neon positielicht is oranje van kleur

    Was ovaal contourlicht heeft een oranje retro-reflector

    De afmetingen van het Was contourlicht zijn:

    1. Lengte: 124mm
    2. Hoogte: 49mm (zonder beugel) en 68.6mm (met beugel)
    3. Diepte: 20mm (zonder beugel) en 42.3mm (met beugel)

    De lamp is ECE goedgekeurd

  • positielichten met retroreflector

    Was ovaal positielicht Neon oranje retro-reflector

    € 11,18 € 11,18 € 9,24

    Was ovaal neon oranje positielicht retro-reflector

    De neon oranje ovale markeringslamp van WAS is een hoogwaardig verlichtingsaccessoire dat is ontworpen om de zichtbaarheid en veiligheid van uw voertuig te verbeteren. Met een elegant, modern ontwerp biedt deze contourmarkeringsverlichting heldere, scherpe oranje verlichting die het andere bestuurders gemakkelijk maakt om je op de weg te herkennen, dag en nacht. Dankzij de ovale vorm past hij harmonieus bij de contouren van je auto en voegt hij een esthetisch tintje toe terwijl hij bijdraagt aan je veiligheid. Dit positielicht is gemaakt van duurzame, slijtvaste materialen en is ontworpen om de meest veeleisende omstandigheden te weerstaan. Het is eenvoudig te installeren en compatibel met verschillende voertuigen. Kies dit ovale neon oranje positielicht van WAS om de veiligheid en het uiterlijk van je voertuig te verbeteren in één enkel gebaar

  • positielichten met retroreflector

    Was positieverlichting oranje rechthoek retro-reflector met knipperlicht

    € 16,67 € 16,67 € 13,78

    was positielicht met rechthoekige richtingaanwijzer

    Het rechthoekige Was-positielicht is gekoppeld aan de richtingaanwijzer van je voertuig en heeft een retro-reflector om het licht van andere voertuigen te weerkaatsen zonder ze te verblinden

    Het positielicht kan verticaal of horizontaal worden geïnstalleerd

    De afmetingen van het Was positielicht met oranje rechthoekige richtingaanwijzer zijn

    1. Lengte: 114,5 mm
    2. hoogte: 54.2mm
    3. Diepte: 22.3mm

    ADR- en ECE-goedgekeurd

  • positielichten met retroreflector

    Horpol hanglamp oranje retro-reflector

    € 8,98 € 8,98 € 7,42

    12/24V oranje LED opklarings-/positielicht van Horpol.

    Design & discreet, de Horpol oranje hanglamp heeft 1 LED.

    De afmetingen van de Horpol oranje positielamp zijn 120 x 42 x 17 mm.

    Deze ruimtebesparende lamp voldoet aan de goedkeuringsnormen en heeft een IP 66/68 classificatie.

  • positielichten met retroreflector

    Horpol rechthoekig positielicht oranje steun

    € 8,17 € 8,17 € 6,75

    Rechthoekig doorrijlicht met oranje beugel van Horpol.

    Rechthoekig oranje doorrijlicht voor vrachtwagens, aanhangers, caravans of campers, om de aanwezigheid en breedte van het voertuig aan te geven aan andere weggebruikers.

    Dit oranje doorrijlicht van Horpol heeft 4 oranje LED's en is universeel te monteren, waardoor het gemakkelijk te installeren is op verschillende soorten voertuigen.

  • positielichten met retroreflector

    Horpol rechthoekig positielicht slanke oranje steun

    € 11,01 € 11,01 € 9,10

    De uitklaringslamp is voorzien van oranje LED's die een helder, zichtbaar licht uitstralen, zelfs bij weinig licht.

    De clearance light van Horpol is gemaakt van duurzaam, slagvast plastic en is ontworpen voor eenvoudige montage op het oppervlak van het voertuig.

    De slanke oranje clearance light van Horpol heeft afmetingen van 113mm X 61mm X 34mm (BXhXD) met beugel inbegrepen

  • positielichten met retroreflector

    Horpol rechthoekig positielicht oranje steunreflector

    € 8,05 € 8,05 € 6,65

    12/24V oranje LED markeringslichten van Horpol

    Horpol oranje rechthoekig markeringslicht met beugel inbegrepen

    Design & discreet, het Horpol oranje positielicht heeft 1 LED.

    De afmetingen van het Horpol-positielicht zijn 99x31x50.
    Dit Horpol-markeringslicht voldoet aan de goedkeuringsnormen en heeft een IP 66/68 classificatie.

  • positielichten met retroreflector

    Horpol rechthoekig positielicht oranje steunreflector

    € 9,23 € 9,23 € 7,63

    Horpol Rechthoekige Clearance Light met oranje beugel

    De Horpol rechthoekige markeringslamp met oranje beugel is een essentieel accessoire voor het verbeteren van de zichtbaarheid van je voertuig op de weg. Met zijn heldere oranje LED-licht geeft deze rechthoekige markeringslamp van Horpol duidelijk de positie van je voertuig aan, zelfs bij weinig licht.

    Een robuust, eenvoudig te installeren ontwerp

    Horpol's oranje markeringslicht is gemaakt om lang mee te gaan, met een slagvaste, weerbestendige kunststof behuizing. Het kan op alle soorten voertuigen worden gemonteerd, inclusief vrachtwagens, aanhangers, caravans, boten en commerciële voertuigen.

    Een legale oplossing die voldoet aan de Europese normen

    Het oranje rechthoekige doorrijlicht van Horpol voldoet aan de Europese verkeersveiligheidsnormen en is goedgekeurd voor gebruik op de openbare weg. Door dit product te gebruiken, kun je veilig rijden en tegelijkertijd voldoen aan de lokale wet- en regelgeving.

    Waarom kiezen voor het Horpol doorrijlicht?

    Door te kiezen voor Horpol's oranje rechthoekige doorrijlicht met beugel, profiteer je van een eenvoudige, effectieve en economische oplossing om de veiligheid van je voertuig op de weg te verbeteren. Met zijn krachtige oranje LED-licht, robuuste en eenvoudig te installeren ontwerp en naleving van de Europese normen is dit product een ideale keuze voor elke bestuurder die zich zorgen maakt over zijn eigen veiligheid en die van anderen op de weg.

  • positielichten met retroreflector

    Horpol rechthoekig positielicht oranje reflectordrager

    € 9,67 € 9,67 € 7,99

    Horpol rechthoekig positielicht oranje reflectordrager

    Het doorrijlicht van Horpol is speciaal ontworpen voor transportvoertuigen, waaronder vrachtwagens, aanhangwagens en caravans, om hun zichtbaarheid en veiligheid tijdens het rijden op de weg te garanderen.

    Het product maakt gebruik van heldere, energiebesparende oranje LED's om licht uit te stralen dat van een afstand zichtbaar is, zelfs bij moeilijke weersomstandigheden zoals mist of regen. Hierdoor is het voor andere bestuurders gemakkelijk om het voertuig met deze doorrijverlichting te herkennen.

    Horpol's oranje doorrijlicht met beugel is gemaakt van robuuste, slagvaste en weerbestendige materialen, zodat het duurzaam is en bestand tegen de zware werkomstandigheden waaraan transportvoertuigen vaak worden blootgesteld.

    Al met al is Horpol's peillicht een technisch product van topklasse, ontworpen om de veiligheid van transportvoertuigen op de weg te vergroten.

  • positielichten met retroreflector

    Horpol vierkant positielicht oranje retro-reflector

    € 9,03 € 9,03 € 7,46

    Vierkante doorrij/positielichten met oranje retro-reflector van Horpol

    Deze designlamp van Horpol heeft 4 LED's.

    de afmetingen van de Horpol vierkante oranje doorrijlamp zijn: 66,5x66,5x30.

    Dit Horpol oranje vierkante doorrijlicht voldoet aan de ECE-goedkeuringsnormen.

  • positielichten met retroreflector

    Horpol vierkant positielicht met oranje beugel

    € 6,95 € 6,95 € 5,74

    Horpol biedt een hoogwaardig product voor transportvoertuigen zoals vrachtwagens, aanhangers en caravans: de oranje vierkante LED clearance light.

    Dit oranje doorrijlicht van Horpol geeft een helder, duidelijk licht om de zichtbaarheid van het voertuig op de weg te verbeteren.

    Bovendien is het dankzij het compacte en elegante ontwerp eenvoudig te installeren en past het op de meeste transportvoertuigen.

  • positielichten met retroreflector

    Fristom ovaal positielicht met oranje retro-reflector

    € 9,35 € 9,35 € 7,73

    Fristom ovaal positielicht met ambergele retroreflector

    Het positielicht met retro-reflector van Fristom is een product van topkwaliteit dat is ontworpen om optimale zichtbaarheid en meer veiligheid op de weg te bieden, met name voor bedrijfsvoertuigen zoals vrachtwagens, bestelwagens of aanhangwagens, maar ook voor auto's en tractoren.

    Het positielicht maakt gebruik van de nieuwste LED-technologie voor een hoge helderheid en een lange levensduur, waardoor het een zuinige en duurzame keuze is. LED's bieden uitstekende zichtbaarheid, zelfs bij weinig licht of slecht zicht, wat bijdraagt aan de veiligheid van bestuurders en andere weggebruikers.

    Bovendien is het positielicht eenvoudig te installeren dankzij het compacte ontwerp en de robuuste bevestigingen, zodat het snel en veilig op elk voertuig kan worden gemonteerd. Het is ook compatibel met de meeste elektrische systemen van voertuigen, wat de installatie nog eenvoudiger maakt.

    Het positielicht met retroreflector van Fristom voldoet aan de strengste veiligheidsnormen en garandeert betrouwbaarheid en duurzaamheid. Het is bestand tegen weersinvloeden, stof en trillingen, waardoor het de ideale keuze is voor gebruik buitenshuis en in moeilijke wegomstandigheden.

    Kortom, het positielicht met retro-reflector van Fristom is een kwaliteitsproduct met uitzonderlijke zichtbaarheid, eenvoudige installatie en grote duurzaamheid. Met dit product kunt u er zeker van zijn dat uw voertuig goed zichtbaar is op de weg, wat de veiligheid voor u en andere weggebruikers verbetert.

  • positielichten met retroreflector

    Positielichten rechthoekig retro-reflector rood neon

    € 15,94 € 15,94 € 13,17

    Was rood neon rechthoek retro-reflector positielicht

    Dit rode neon-positielicht is speciaal ontworpen om optimale zichtbaarheid te bieden aan andere bestuurders, zodat je veiligheid op de weg gegarandeerd is. Het is voorzien van de nieuwste LED-technologie en produceert een helder, duidelijk licht, zodat je zelfs in moeilijke rijomstandigheden uitstekend zichtbaar bent.

    Dankzij het elegante, moderne ontwerp past dit rode neon-positielicht harmonieus bij het uiterlijk van je auto. Het is gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor het uitzonderlijk duurzaam is en bestand tegen de elementen, waardoor het een lange levensduur heeft.

    Dit rode neonlicht is eenvoudig te installeren en is compatibel met een groot aantal voertuigen. Het voldoet ook aan de strengste veiligheidsnormen, wat zorgt voor betrouwbaar, zorgeloos gebruik.

    Of je nu een autoliefhebber bent of gewoon bezorgd over de verkeersveiligheid, de rode neonmarkeringslamp van Was is een ideale keuze. Profiteer van de superieure kwaliteit, de uitstekende prestaties en het aantrekkelijke ontwerp om je rijervaring te verbeteren en je zichtbaarheid voor andere bestuurders te garanderen.

  • positielichten met retroreflector

    Was rood ovaal positielicht met beugel

    € 17,40 € 17,40 € 14,38

    Was rood ovaal positielicht met beugel

    Het Was rood ovaal markeringslicht is een hoogwaardig verlichtingsaccessoire dat is ontworpen om optimale zichtbaarheid en aantrekkelijke esthetiek te bieden voor je voertuig. Met zijn elegante ovale vorm en opvallende rode kleur voegt het een vleugje stijl en veiligheid toe aan je auto, vrachtwagen of ander voertuig.

    Dit markeringslicht is uitgerust met geavanceerde technische kenmerken die het een ideale keuze maken om de zichtbaarheid van je voertuig te verbeteren, zelfs in moeilijke rijomstandigheden. De robuuste, weerbestendige behuizing zorgt voor een uitzonderlijke duurzaamheid, zodat je met vertrouwen kunt rijden, wat voor weer het ook is.

    Met zijn moderne LED-verlichtingssysteem biedt dit positielicht een hoge helderheid en een gelijkmatige lichtverdeling. Dit zorgt voor maximale zichtbaarheid voor andere bestuurders en helpt het risico op ongelukken te verkleinen en de verkeersveiligheid te verbeteren.

    Dit rode ovale positielicht van Was is eenvoudig te installeren, compatibel met verschillende voertuigen en kan betrouwbaar op verschillende delen van je voertuig worden gemonteerd. Of je het nu installeert op de spatborden, bumpers of andere strategische locaties, het past perfect bij de esthetiek van je voertuig en voegt een vleugje stijl toe zonder afbreuk te doen aan de functionaliteit.

    Kortom, het Was rood ovaal positielicht is een hoogwaardig verlichtingsaccessoire dat optimale zichtbaarheid en een aantrekkelijke styling biedt voor uw voertuig. De elegante ovale vorm, opvallende rode kleur, uitzonderlijke duurzaamheid en hoge lichtopbrengst maken het een ideale keuze voor alle veiligheids- en stijlbewuste bestuurders.

  • positielichten met retroreflector

    Was ovaal positielicht Rode neonretroflector

    € 18,15 € 18,15 € 15,00

    Neon markeringslicht met rood ovaal was reflector

    De neonverlichting is rood van kleur

    De Was ovale klaringslamp heeft een rode reflector

    De afmetingen van de Was klaringslamp zijn:

    1. Lengte: 124mm
    2. Hoogte: 49mm (zonder beugel) en 68.6mm (met beugel)
    3. Diepte: 20mm (zonder beugel) en 42.3mm (met beugel)

    De lamp is ECE-goedgekeurd

  • positielichten met retroreflector

    Rood ovaal multifunctioneel achterlicht

    € 26,03 € 26,03 € 21,51

    Ovaal multifunctioneel achterlicht van Was

    Dit achterlicht heeft 3 functies: remlicht, positielicht en retroreflector

    dit multifunctionele Was-licht kan verticaal of horizontaal worden geïnstalleerd

    De afmetingen zijn:

    1. Lengte: 114mm
    2. Hoogte: 40mm
    3. Diepte: 40mm

    De lamp is E20 goedgekeurd

  • positielichten met retroreflector

    Horpol rechthoekig positielicht rode steun

    € 8,17 € 8,17 € 6,75

    Rechthoekig markeringslicht met rode beugel van Horpol.

    Rechthoekig rood markeringslicht voor vrachtwagens, aanhangers, caravans of campers, om de aanwezigheid en breedte van het voertuig aan te geven aan andere weggebruikers.

    Deze rode markeringslamp van Horpol heeft 4 rode LED's en is universeel monteerbaar, waardoor hij gemakkelijk te installeren is op verschillende soorten voertuigen.

  • positielichten met retroreflector

    Horpol rechthoekig positielicht slank rood

    € 12,90 € 12,90 € 10,66

    De Horpol markeringslamp is uitgerust met rode LED's, die een helder, zichtbaar licht uitstralen, zelfs bij weinig licht.

    Gemaakt van duurzaam, slagvast plastic, is deze Horpol markeringslamp ontworpen voor eenvoudige montage op het oppervlak van het voertuig.

  • positielichten met retroreflector

    Horpol rechthoekig positielicht rode steunreflector

    € 8,05 € 8,05 € 6,65

    Horpol rood LED 12/24V doorrijlicht/positielicht

    Horpol rood rechthoekig markeringslicht met beugel inbegrepen

    Design & discreet, de Horpol rode positielicht heeft 1 LED.

    De afmetingen van de Horpol markeringslamp zijn 99x31x50.
    Deze Horpol markeringslamp voldoet aan de goedkeuringsnormen en heeft een IP 66/68 classificatie.

  • positielichten met retroreflector

    Horpol rechthoekig positielicht rood retro-reflector

    € 9,23 € 9,23 € 7,63

    Horpol rood rechthoekig doorrijlicht/positielicht met retro-reflector

    Deze Horpol designlamp heeft 3 LED's.

    de afmetingen van de Horpol rode rechthoekige doorgangs-/positielamp zijn: 132x33x13.

    Deze Horpol doorrijlicht voldoet aan de ECE goedkeuringsnormen.

  • positielichten met retroreflector

    Horpol rechthoekig positielicht rood retro-reflector

    € 9,67 € 9,67 € 7,99

    Horpol rechthoekig rood retro-reflector markeringslicht

    Horpol biedt een markeringslicht voor transportvoertuigen, zoals vrachtwagens, aanhangers en caravans, om hun veiligheid op de weg te garanderen.

    Dit product is uitgerust met rode LED's, die energiezuinig zijn en een zeer helder licht uitstralen dat van een afstand gezien kan worden, zelfs bij mist of regen.

    Andere weggebruikers kunnen een voertuig met dit Horpol rode doorrijlicht met retroreflectoren dus gemakkelijk herkennen.

    Bovendien is deze rode markeringslamp van Horpol gemaakt van weerbestendige en slagvaste materialen om de zware werkomstandigheden waaraan transportvoertuigen vaak worden blootgesteld, te doorstaan.

    Kortom, de Horpol uitklaringslicht is een technisch product van hoge kwaliteit dat de veiligheid van transportvoertuigen op de weg verbetert.

  • positielichten met retroreflector

    Horpol rechthoekig positielicht rood retro-reflector

    € 8,54 € 8,54 € 7,06

    12/24V rode LED markeringslichten van Horpol

    Design & discreet, de Horpol rode rechthoekige markeringslamp heeft 1 LED.

    De afmetingen van de Horpol rode markeringslamp zijn: 120 x 42 x 17 mm.

    Deze rode rechthoekige markeringslamp van Horpol is ontworpen om aan de zijkanten van een vrachtwagen of trailer te worden geïnstalleerd om de breedte en hoogte aan te geven

    Deze Horpol zwaailamp voldoet aan de goedkeuringsnormen en heeft een IP 66/68 classificatie.

  • positielichten met retroreflector

    Horpol vierkant positielicht rood retro-reflector

    € 9,03 € 9,03 € 7,46

    Vierkante doorrij/positielichten met rode retro-reflector van Horpol

    Deze designlamp van Horpol heeft 4 LED's.

    de afmetingen van de Horpol rode vierkante doorrijlamp zijn: 66,5x66,5x30.

    Dit Horpol oranje vierkante doorrijlicht voldoet aan de ECE-goedkeuringsnormen.

  • positielichten met retroreflector

    Horpol vierkant positielicht met rode beugel

    € 6,95 € 6,95 € 5,74

    Horpol introduceert een rode LED vierkante markeringslamp van hoge kwaliteit voor transportvoertuigen zoals vrachtwagens, aanhangers en caravans.

    Deze rode markeringslamp van Horpol geeft een helder, duidelijk licht om de zichtbaarheid van het voertuig op de weg te verbeteren.

    Het compacte, elegante ontwerp maakt het bovendien eenvoudig te installeren en past op de meeste transportvoertuigen.

  • positielichten met retroreflector

    Fristom ovaal positielicht met rode retroreflector

    € 11,27 € 11,27 € 9,31

    Fristom ovaal positielicht met rode retroreflector

    Het positielicht met retroreflector van Fristom is een lamp van topkwaliteit die is ontworpen om een optimale zichtbaarheid te garanderen en de verkeersveiligheid te vergroten. Speciaal ontworpen voor bedrijfsvoertuigen zoals vrachtwagens, bestelwagens en aanhangwagens, maar ook geschikt voor auto's en tractoren.

    Dankzij de integratie van de nieuwste LED-technologie biedt dit positielicht met retro-reflector een intense helderheid en een lange levensduur, waardoor het een zuinige en milieuvriendelijke keuze is. LED's bieden een uitstekende zichtbaarheid, zelfs bij weinig licht of slecht zicht, waardoor de veiligheid van bestuurders en andere weggebruikers wordt gegarandeerd.

    De installatie van dit positielicht met retroreflector is uiterst eenvoudig. Dankzij het compacte ontwerp en de stevige bevestigingen kan het snel en veilig op elk voertuig worden gemonteerd. Bovendien is het compatibel met de meeste elektrische systemen van voertuigen, waardoor het eenvoudig te installeren is.

    Dit positielicht met retroreflector van Fristom voldoet aan de strengste veiligheidsnormen en biedt gegarandeerde betrouwbaarheid en duurzaamheid. Het is ontworpen om bestand te zijn tegen de elementen, stof en trillingen, waardoor het een ideale keuze is voor gebruik buitenshuis en in veeleisende omstandigheden op de weg.

    Kortom, het positielicht met retro-reflector van Fristom is een hoogwaardig product met een uitzonderlijke zichtbaarheid, eenvoudige installatie en grote duurzaamheid. Door voor dit product te kiezen, kunt u er zeker van zijn dat uw voertuig goed zichtbaar is op de weg, wat de veiligheid voor uzelf en andere weggebruikers verbetert.

  • positielichten met retroreflector

    Was ovaal oranje multifunctioneel achterlicht

    € 20,18 € 20,18 € 16,68

    Was oranje ovaal multifunctioneel achterlicht

    positielicht van WAS, ontworpen om de zichtbaarheid en veiligheid van je voertuig te verbeteren. Met zijn moderne, elegante ontwerp ziet dit contour-positielicht er goed uit en vervult het tegelijkertijd zijn essentiële functie.

    Dit positielicht is voorzien van geavanceerde technologieën die optimale prestaties garanderen. De geïntegreerde LED's bieden een hoge helderheid en een lange levensduur, waardoor minder onderhoud nodig is en de bijbehorende kosten lager uitvallen. Ze verbruiken ook minder energie, wat goed is voor je voertuig en het milieu.

    De installatie van dit positielicht is snel en eenvoudig dankzij het efficiënte montagesysteem. Het is zo ontworpen dat het perfect past bij verschillende voertuigtypen en biedt maximale compatibiliteit. Je kunt het dus met een gerust hart op je auto, vrachtwagen of motor installeren, voor veelzijdig gebruik.

    Dit product voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen en garandeert uitzonderlijke betrouwbaarheid en duurzaamheid. Het is gemaakt van weerbestendige materialen die bescherming bieden tegen zware weersomstandigheden zoals regen, sneeuw of stof.

    Door te kiezen voor dit positielicht van WAS krijg je een betrouwbaar, hoogwaardig en esthetisch aantrekkelijk product dat de zichtbaarheid van je voertuig verbetert en bijdraagt aan veiliger rijden. Laat veiligheid niet aan het toeval over en kies voor deze contourmarkeringslamp van topkwaliteit.