Horpol dynamisch 12 led slim knipperlicht

Horpol dynamische LED richtingaanwijzers

De Horpol dynamische richtingaanwijzer achter maakt gebruik van innovatieve LED-technologie om een aantrekkelijk lichteffect te produceren dat de aandacht van andere bestuurders op de weg trekt.

De Horpol richtingaanwijzer is eenvoudig te installeren en is ontworpen om compatibel te zijn met verschillende merken en modellen.

De dynamische richtingaanwijzer van Horpol is een stijlvol en praktisch accessoire voor elke auto dat de veiligheid en zichtbaarheid op de weg helpt te verbeteren.

De Horpol richtingaanwijzer heeft de volgende goedkeuringen

FR2249LKD
€ 28,36
€ 28,36 € 23,44
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 28 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 28 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,28.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Horpol dynamische richtingaanwijzer slim 12 led

De dynamische richtingaanwijzer van Horpol is een innovatieve autoaccessoire die gebruik maakt van geavanceerde LED-technologie om een aantrekkelijk, dynamisch lichteffect te produceren dat de aandacht van andere bestuurders op de weg trekt. Dit product is ontworpen om de veiligheid van bestuurders te verbeteren door hun zichtbaarheid op de weg te vergroten, met name bij het veranderen van richting of manoeuvreren.

Eenvoudige installatie en universele compatibiliteit

De Horpol dynamische richtingaanwijzer achter is eenvoudig te installeren en is compatibel met verschillende automerken en -modellen. Verwijder gewoon de oude richtingaanwijzer en vervang deze door de Horpol. Geen technische vaardigheden of speciaal gereedschap nodig.

Een stijlvol en praktisch autoaccessoire

De dynamische richtingaanwijzer van Horpol is niet alleen praktisch, maar ook stijlvol. Het voegt een vleugje moderniteit en raffinement toe aan je auto. De LED's produceren een krachtig, gelijkmatig lichteffect dat een vleugje stijl toevoegt aan de achterkant van je auto.

Optimaliseer je veiligheid en zichtbaarheid op de weg

Met de dynamische richtingaanwijzer van Horpol kun je veilig rijden in de wetenschap dat andere bestuurders zich bewust zijn van jouw bewegingen op de weg. De geavanceerde LED-technologie zorgt voor maximale zichtbaarheid, zelfs bij regen of mist. Met de Horpol richtingaanwijzer kun je vol vertrouwen rijden.

FR2249LKD

Gegevensblad

IP
IP 68
Spanning
12/24V
Montageafmetingen
Universeel
Bedrijfstemperatuur
-30C tot + 50C

Downloaden

Dit vind je misschien ook leuk

Klanten die dit product kochten, kochten ook: