Horpol rechthoekig positielicht witte steun

Rechthoekig markeringslicht met witte steun aangeboden door Horpol.

Rechthoekig wit markeringslicht voor vrachtwagens, aanhangers, caravans en campers, om de aanwezigheid en breedte van het voertuig aan te geven aan andere weggebruikers.

Deze witte markeringslamp van Horpol heeft 4 witte LED's en is universeel monteerbaar, waardoor hij gemakkelijk te installeren is op verschillende soorten voertuigen.

FG1607LD160
€ 8,17
€ 8,17 € 6,75
Belasting inbegrepen

Geen spaarpunten voor dit product.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Horpol wit rechthoekig markeringslicht

De witte rechthoekige steunbakenlamp van Horpol is een verlichtingsapparaat voor voertuigen zoals vrachtwagens, aanhangwagens, caravans en campers, dat wordt gebruikt om de aanwezigheid en breedte van het voertuig aan te geven aan andere weggebruikers. Het is essentieel voor de veiligheid en zichtbaarheid van je voertuig op de weg.

4 witte LED's voor betere zichtbaarheid

Het witte rechthoekige doorrijlicht van Horpol is uitgerust met 4 witte gekleurde LED's, die zorgen voor optimale zichtbaarheid, zelfs bij weinig licht. De LED's hebben een extreem lange levensduur en verbruiken zeer weinig energie.

Universele bevestiging voor eenvoudige installatie

De witte rechthoekige uitklaringslamp van Horpol heeft een universeel bevestigingssysteem, waardoor hij gemakkelijk op verschillende soorten voertuigen kan worden geïnstalleerd. Het kan naar wens aan de zijkanten of achterkant van het voertuig worden bevestigd.

Een kwaliteitsproduct van Horpol

De witte rechthoekige uitklaplamp is een kwaliteitsproduct van Horpol, een specialist in voertuigverlichtingsapparatuur. Het voldoet aan de huidige normen en voldoet aan de veiligheidseisen voor veilig gebruik op de weg.

FG1607LD160

Gegevensblad

Couleur
Wit
Reflector
Ja
aantal leds
1

Dit vind je misschien ook leuk