Horpol vierkant positielicht met oranje beugel

Horpol biedt een hoogwaardig product voor transportvoertuigen zoals vrachtwagens, aanhangers en caravans: de oranje vierkante LED clearance light.

Dit oranje doorrijlicht van Horpol geeft een helder, duidelijk licht om de zichtbaarheid van het voertuig op de weg te verbeteren.

Bovendien is het dankzij het compacte en elegante ontwerp eenvoudig te installeren en past het op de meeste transportvoertuigen.

FG0141LD
€ 6,95
€ 6,95 € 5,74
Belasting inbegrepen

Geen spaarpunten voor dit product.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Horpol vierkante markeringsverlichting met oranje beugel

Het topproduct van Horpol voor transportvoertuigen is de oranje vierkante markeringslamp. Dankzij de Europese productie en duurzame, weerbestendige materialen is de vierkante markeringslamp van Horpol ongeëvenaard in zijn betrouwbaarheid en lange levensduur.

De heldere, efficiënte LED-verlichting maakt het voertuig beter zichtbaar op de weg en zorgt voor meer veiligheid. Dankzij het compacte, elegante ontwerp is de lamp eenvoudig aan te passen aan de meeste transportvoertuigen.

Bovendien heeft de vierkante doorrijlamp van Horpol een laag energieverbruik, waardoor hij zuinig is voor eigenaren van transportvoertuigen.

Kortom, als u de doorrijlichten op uw transportvoertuig wilt vervangen of updaten, dan is Horpol's vierkante doorrijlicht de ideale keuze.

FG0141LD

Gegevensblad

Couleur
Oranje
Spanning
12/24V
Montageafmetingen
Universeel
Positie
Ja
aantal leds
1

Downloaden

Dit vind je misschien ook leuk