Rood ovaal multifunctioneel achterlicht

Ovaal multifunctioneel achterlicht van Was

Dit achterlicht heeft 3 functies: remlicht, positielicht en retroreflector

dit multifunctionele Was-licht kan verticaal of horizontaal worden geïnstalleerd

De afmetingen zijn:

  1. Lengte: 114mm
  2. Hoogte: 40mm
  3. Diepte: 40mm

De lamp is E20 goedgekeurd

FR1251W179
€ 26,03
€ 26,03 € 21,51
Belasting inbegrepen

Geen spaarpunten voor dit product.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Was rood ovaal multifunctioneel achterlicht

Het rode ovale multifunctionele achterlicht van Was is een hoogwaardig onderdeel dat is ontworpen om de veiligheid en zichtbaarheid van je voertuig te verbeteren. Met zijn elegante ovale vorm voegt het een modern tintje toe aan de esthetiek van je auto en biedt het tegelijkertijd veelzijdige functionaliteit.

Dit achterlicht is uitgerust met geavanceerde technologie die verschillende essentiële functies omvat. Ten eerste heeft het een positielichtfunctie, die zorgt voor een constante zichtbaarheid, zelfs wanneer je voertuig stilstaat. Deze functie zorgt ervoor dat andere bestuurders je auto gemakkelijk kunnen zien, waardoor de kans op een ongeluk kleiner wordt.

Naast het positielicht heeft dit achterlicht ook een remlichtfunctie. Wanneer je het rempedaal intrapt, wordt het achterlicht feller om volgende bestuurders te waarschuwen dat je vertraagt of stopt. Dit helpt potentieel gevaarlijke kop-staartbotsingen te voorkomen.

Tot slot is dit achterlicht uitgerust met een retro-reflector die helpt het licht van andere bestuurders te weerkaatsen zonder hen te verblinden, waardoor je zichtbaarheid wordt verbeterd

Het Was rood ovaal multifunctioneel achterlicht is niet alleen een essentiële veiligheidsvoorziening voor je voertuig, het voegt ook een vleugje elegantie toe met zijn moderne design en ovale vorm. Met zijn betrouwbare prestaties en veelzijdige functionaliteit is dit achterlicht een ideale keuze voor veiligheids- en stijlbewuste bestuurders.

FR1251W179

Gegevensblad

Vorm
Ovaal
Marque
Was

Downloaden

Dit vind je misschien ook leuk