Was ovaal oranje multifunctioneel achterlicht

Was oranje ovaal multifunctioneel achterlicht

positielicht van WAS, ontworpen om de zichtbaarheid en veiligheid van je voertuig te verbeteren. Met zijn moderne, elegante ontwerp ziet dit contour-positielicht er goed uit en vervult het tegelijkertijd zijn essentiële functie.

Dit positielicht is voorzien van geavanceerde technologieën die optimale prestaties garanderen. De geïntegreerde LED's bieden een hoge helderheid en een lange levensduur, waardoor minder onderhoud nodig is en de bijbehorende kosten lager uitvallen. Ze verbruiken ook minder energie, wat goed is voor je voertuig en het milieu.

De installatie van dit positielicht is snel en eenvoudig dankzij het efficiënte montagesysteem. Het is zo ontworpen dat het perfect past bij verschillende voertuigtypen en biedt maximale compatibiliteit. Je kunt het dus met een gerust hart op je auto, vrachtwagen of motor installeren, voor veelzijdig gebruik.

Dit product voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen en garandeert uitzonderlijke betrouwbaarheid en duurzaamheid. Het is gemaakt van weerbestendige materialen die bescherming bieden tegen zware weersomstandigheden zoals regen, sneeuw of stof.

Door te kiezen voor dit positielicht van WAS krijg je een betrouwbaar, hoogwaardig en esthetisch aantrekkelijk product dat de zichtbaarheid van je voertuig verbetert en bijdraagt aan veiliger rijden. Laat veiligheid niet aan het toeval over en kies voor deze contourmarkeringslamp van topkwaliteit.

FG0975W135
€ 20,18
€ 20,18 € 16,68
Belasting inbegrepen

Geen spaarpunten voor dit product.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Was multifunctioneel LED-achterlicht

dit Was achterlicht heeft 3 functies: geïntegreerde richtingaanwijzer, zijmarkeringslicht en reflectiemiddel

De afmetingen van het multifunctionele Was achterlicht zijn:

  1. Lengte: 114mm
  2. Hoogte: 40mm
  3. Diepte: 40mm

Het is ADR goedgekeurd, wat betekent dat het voldoet aan de Europese normen voor internationaal wegtransport van gevaarlijke goederen

FG0975W135

Gegevensblad

Spanning
12/24V
Hauteur
40 mm
Lengte
114,6 mm
Montageafmetingen
Universeel
Reflector
Ja
Positie
Ja
Vorm
Ovaal
aDR goedgekeurd
ja
indicator
ja
Marque
Was

Downloaden

Dit vind je misschien ook leuk

Klanten die dit product kochten, kochten ook: