Fristom ovaal positielicht met oranje retro-reflector

Fristom ovaal positielicht met ambergele retroreflector

Het positielicht met retro-reflector van Fristom is een product van topkwaliteit dat is ontworpen om optimale zichtbaarheid en meer veiligheid op de weg te bieden, met name voor bedrijfsvoertuigen zoals vrachtwagens, bestelwagens of aanhangwagens, maar ook voor auto's en tractoren.

Het positielicht maakt gebruik van de nieuwste LED-technologie voor een hoge helderheid en een lange levensduur, waardoor het een zuinige en duurzame keuze is. LED's bieden uitstekende zichtbaarheid, zelfs bij weinig licht of slecht zicht, wat bijdraagt aan de veiligheid van bestuurders en andere weggebruikers.

Bovendien is het positielicht eenvoudig te installeren dankzij het compacte ontwerp en de robuuste bevestigingen, zodat het snel en veilig op elk voertuig kan worden gemonteerd. Het is ook compatibel met de meeste elektrische systemen van voertuigen, wat de installatie nog eenvoudiger maakt.

Het positielicht met retroreflector van Fristom voldoet aan de strengste veiligheidsnormen en garandeert betrouwbaarheid en duurzaamheid. Het is bestand tegen weersinvloeden, stof en trillingen, waardoor het de ideale keuze is voor gebruik buitenshuis en in moeilijke wegomstandigheden.

Kortom, het positielicht met retro-reflector van Fristom is een kwaliteitsproduct met uitzonderlijke zichtbaarheid, eenvoudige installatie en grote duurzaamheid. Met dit product kunt u er zeker van zijn dat uw voertuig goed zichtbaar is op de weg, wat de veiligheid voor u en andere weggebruikers verbetert.

FG0070ZFT
€ 9,35
€ 9,35 € 7,73
Belasting inbegrepen

Geen spaarpunten voor dit product.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Markeringslicht met oranje reflector van het merk Fristom

Het positielicht met retroreflector van Fristom is inclusief beugel

Het positielicht met retroreflector van Fristom is slagvast

Het positielicht met retro-reflector van Fristom heeft de volgende afmetingen met steun:

  1. Lengte: 124mm
  2. Hoogte: 75mm
  3. Diepte: 40mm

en zonder steun:

  1. Lengte: 126mm
  2. Hoogte: 51mm
  3. Diepte: 26mm

FG0070ZFT

Gegevensblad

Couleur
Oranje
Spanning
12-36v
Certificering
E9
Reflector
Ja
aantal leds
1

Downloaden

Dit vind je misschien ook leuk

Klanten die dit product kochten, kochten ook: