Was oranje ovaal positielicht

was merk oranje ovaal zijmarkeringslicht

het zijmarkeringslicht heeft een oranje retro-reflector en een markeringslicht op de omtrek van de oranje retro-reflector

De zijmarkeringslamp kan verticaal of horizontaal worden gemonteerd

De afmetingen zijn:

  1. Lengte: 114mm
  2. Hoogte: 40 mm

aDR- en ECE-goedgekeurd

FG0534W47WW
€ 17,40
€ 17,40 € 14,38
Belasting inbegrepen

Geen spaarpunten voor dit product.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Was oranje ovaal zijmarkeringslicht

Dit zijmarkeringslicht is ontworpen om extra zichtbaarheid en een duidelijke indicatie van de breedte van het voertuig te bieden aan andere bestuurders op de weg.

Het oranje zijmarkeringslicht van WAS bestaat uit een robuuste, weerbestendige behuizing die de interne componenten beschermt tegen mogelijke schade door externe omstandigheden. De behuizing is zwart, waardoor het een discrete, professionele uitstraling heeft.

Het meest opvallende kenmerk van deze zijmarkeringslamp is het heldere oranje licht. Wanneer het wordt geactiveerd, zendt het een heldere, goed zichtbare oranje lichtstraal uit die zorgt voor een uitstekende zichtbaarheid, zelfs bij weinig licht. Deze oranje kleur wordt algemeen erkend als een universele indicatie van de aanwezigheid van een voertuig op de weg.

Het amberkleurige zijmarkeringslicht van WAS is ontworpen voor eenvoudige installatie op voertuigen. Het heeft voorgeboorde montagegaten en wordt geleverd met de benodigde accessoires voor een veilige installatie.

Samengevat is de ambergele zijmarkeringsverlichting van WAS een weerbestendige verlichting van hoge kwaliteit die zorgt voor een betere zichtbaarheid en een duidelijke indicatie van de breedte van het voertuig. Het is ontworpen voor eenvoudige installatie en is een essentiële aanvulling op elk voertuig dat effectieve zijmarkeringen nodig heeft.

FG0534W47WW

Gegevensblad

Couleur
Oranje
Spanning
12/24V
Montageafmetingen
Universeel
Reflector
Ja
aantal leds
1

Dit vind je misschien ook leuk