Horpol vierkant positielicht met rode beugel

Horpol introduceert een rode LED vierkante markeringslamp van hoge kwaliteit voor transportvoertuigen zoals vrachtwagens, aanhangers en caravans.

Deze rode markeringslamp van Horpol geeft een helder, duidelijk licht om de zichtbaarheid van het voertuig op de weg te verbeteren.

Het compacte, elegante ontwerp maakt het bovendien eenvoudig te installeren en past op de meeste transportvoertuigen.

FG0142LD
€ 6,95
€ 6,95 € 5,74
Belasting inbegrepen

Geen spaarpunten voor dit product.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Horpol vierkant markeringslicht met rode beugel

De rode vierkante markeringslamp van Horpol is het kwaliteitsproduct dat u zoekt voor uw transportvoertuig. Deze vierkante markeringslamp van Horpol is in Europa vervaardigd van duurzame, weerbestendige materialen en is ongeëvenaard in zijn betrouwbaarheid en lange levensduur.

De heldere, efficiënte LED-verlichting van de vierkante markeringslamp maakt je voertuig beter zichtbaar op de weg, wat voor meer veiligheid zorgt. Het compacte, elegante ontwerp past gemakkelijk in de meeste transportvoertuigen.

Bovendien heeft de vierkante doorrijverlichting van Horpol een laag energieverbruik, waardoor het een economische keuze is voor eigenaren van transportvoertuigen.

Kortom, als u de doorrijlichten op uw transportvoertuig wilt vervangen of updaten, kies dan voor de vierkante doorrijlichten van Horpol. Je zult niet teleurgesteld zijn!

FG0142LD

Gegevensblad

Couleur
Rood
Spanning
12/24V
Montageafmetingen
Universeel
Positie
Ja
aantal leds
1

Downloaden

Dit vind je misschien ook leuk