Horpol rechthoekig positielicht rode steun

Rechthoekig markeringslicht met rode beugel van Horpol.

Rechthoekig rood markeringslicht voor vrachtwagens, aanhangers, caravans of campers, om de aanwezigheid en breedte van het voertuig aan te geven aan andere weggebruikers.

Deze rode markeringslamp van Horpol heeft 4 rode LED's en is universeel monteerbaar, waardoor hij gemakkelijk te installeren is op verschillende soorten voertuigen.

FG1621LD162
€ 8,17
€ 8,17 € 6,75
Belasting inbegrepen

Geen spaarpunten voor dit product.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Horpol rood rechthoekig markeringslicht

De rode rechthoekige markeringslamp van Horpol is een essentieel stuk verlichting voor voertuigen zoals vrachtwagens, aanhangers, caravans of campers. Het signaleert de aanwezigheid en breedte van het voertuig aan andere weggebruikers en zorgt voor meer veiligheid en zichtbaarheid op de weg.

De vier rode LED's in de rechthoekige doorrijverlichting van Horpol zorgen voor optimale zichtbaarheid, zelfs bij weinig licht. Deze LED's hebben een lange levensduur en een laag energieverbruik.

De universele bevestiging van de rechthoekige uitklaringslamp van Horpol maakt het eenvoudig om deze op verschillende typen voertuigen te installeren, naar wens aan de zijkanten of achterkant van het voertuig.

Aangeboden door Horpol, een specialist in voertuigverlichtingsapparatuur, is deze rode rechthoekige uitklaringslamp een kwaliteitsproduct dat voldoet aan de huidige normen en veiligheidseisen voor veilig gebruik op de weg.

FG1621LD162

Gegevensblad

Couleur
Rood
Reflector
Ja
aantal leds
1

Dit vind je misschien ook leuk