Horpol rechthoekig positielicht oranje steunreflector

Horpol Rechthoekige Clearance Light met oranje beugel

De Horpol rechthoekige markeringslamp met oranje beugel is een essentieel accessoire voor het verbeteren van de zichtbaarheid van je voertuig op de weg. Met zijn heldere oranje LED-licht geeft deze rechthoekige markeringslamp van Horpol duidelijk de positie van je voertuig aan, zelfs bij weinig licht.

Een robuust, eenvoudig te installeren ontwerp

Horpol's oranje markeringslicht is gemaakt om lang mee te gaan, met een slagvaste, weerbestendige kunststof behuizing. Het kan op alle soorten voertuigen worden gemonteerd, inclusief vrachtwagens, aanhangers, caravans, boten en commerciële voertuigen.

Een legale oplossing die voldoet aan de Europese normen

Het oranje rechthoekige doorrijlicht van Horpol voldoet aan de Europese verkeersveiligheidsnormen en is goedgekeurd voor gebruik op de openbare weg. Door dit product te gebruiken, kun je veilig rijden en tegelijkertijd voldoen aan de lokale wet- en regelgeving.

Waarom kiezen voor het Horpol doorrijlicht?

Door te kiezen voor Horpol's oranje rechthoekige doorrijlicht met beugel, profiteer je van een eenvoudige, effectieve en economische oplossing om de veiligheid van je voertuig op de weg te verbeteren. Met zijn krachtige oranje LED-licht, robuuste en eenvoudig te installeren ontwerp en naleving van de Europese normen is dit product een ideale keuze voor elke bestuurder die zich zorgen maakt over zijn eigen veiligheid en die van anderen op de weg.

FG0128WLD
€ 9,23
€ 9,23 € 7,63
Belasting inbegrepen

Geen spaarpunten voor dit product.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Horpol oranje LED opruimings/positielicht met beugel

Dit Horpol design lampje heeft 3 LED's.

de afmetingen van het oranje rechthoekige positielicht met beugel zijn: 132x33x13.

Dit Horpol doorrijlicht voldoet aan de ECE-goedkeuringsnormen.

FG0128WLD

Gegevensblad

Couleur
Oranje
Spanning
12/24V
Certificering
E20
Montageafmetingen
Universeel
Reflector
Ja
aantal leds
1

Dit vind je misschien ook leuk