Fristom ovaal positielicht met witte retro-reflector

Fristom ovaal positielicht met witte retroreflector

Het positielicht met retroreflector van Fristom is een positielicht van hoge kwaliteit dat is ontworpen om optimale zichtbaarheid en verhoogde veiligheid op de weg te bieden. Het positielicht met retroreflector van Fristom is speciaal ontworpen voor bedrijfsvoertuigen zoals vrachtwagens, bestelwagens en aanhangwagens, maar ook voor personenauto's en trekkers

Uitgerust met de nieuwste LED-technologie garandeert het positielicht met retro-reflector van Fristom een intense helderheid en een lange levensduur, waardoor het een economische en duurzame keuze is. LED's zorgen voor uitstekende zichtbaarheid, zelfs bij weinig licht of slecht zicht, en garanderen zo de veiligheid van bestuurders en andere weggebruikers.

Het positielicht met retroreflector van Fristom is ook heel eenvoudig te installeren. Dankzij het compacte ontwerp en de stevige bevestigingen kan het snel en veilig op elk voertuig worden gemonteerd. Bovendien is het compatibel met de meeste elektrische systemen van voertuigen, wat de installatie nog eenvoudiger maakt.

Het positielicht met retroreflector van Fristom voldoet aan de strengste veiligheidsnormen en garandeert betrouwbaarheid en duurzaamheid. Het is bestand tegen weersinvloeden, stof en trillingen, waardoor het een ideale keuze is voor gebruik buitenshuis en in veeleisende omstandigheden op de weg.

Kortom, het Fristom positielicht met retro-reflector is een hoogwaardig positielicht dat uitzonderlijke zichtbaarheid, eenvoudige installatie en grote duurzaamheid biedt. Met dit product kunt u ervoor zorgen dat uw voertuig goed zichtbaar is op de weg, waardoor de veiligheid voor u en andere weggebruikers wordt verbeterd.

FG0070BFT
€ 11,27
€ 11,27 € 9,31
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 11 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 11 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,11.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Markeringslicht met witte retro-reflector van l Fristom

Het positielicht met retroreflector van Fristom is inclusief beugel

Het positielicht met retroreflector van Fristom is slagvast

Het positielicht met retroreflector van Fristom heeft de volgende afmetingen met steun:

  1. Lengte: 124mm
  2. Hoogte: 75mm
  3. Diepte: 40mm

en zonder steun:

  1. Lengte: 126mm
  2. Hoogte: 51mm
  3. Diepte: 26mm

FG0070BFT

Gegevensblad

Couleur
Wit
Reflector
Ja
aantal leds
1

Downloaden

Klanten die dit product kochten, kochten ook: