Horpol korte opruiming licht wit bouliche

Tweekleurige sjabloonverlichting, ook bekend als een bouliche, Deens licht, Zweeds licht en Viking led, wit met een zwarte afdekking aan één kant op een Horpol korte beugel

12/24 v spanning

beugel inbegrepen

FG4651
€ 7,34
€ 7,34 € 6,07
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 7 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 7 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,07.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Horpol korte witte opklaringslicht bouliche

Als je op zoek bent naar een stijlvol accessoire om je voertuig te personaliseren, biedt Horpol de witte Viking LED lamp aan. Deze positielamp is speciaal ontworpen voor montage op de achteruitkijkspiegels of aan de zijkant van het voertuig, en is uitgerust met een rood licht en een afdekking.

Horpol's Viking LED lampenset bevat verwisselbare afdekkingen en een beugel voor snelle en eenvoudige installatie. Deze positielamp biedt optimale zichtbaarheid onder alle omstandigheden en is voorzien van een beugel voor een solide, betrouwbare installatie.

Door de witte Viking LED-lamp aan je voertuig toe te voegen, kun je het uiterlijk ervan origineler en stijlvoller maken. De lamp biedt ook maximale zichtbaarheid dankzij de witte kleur en het eenvoudig te installeren ontwerp.

Kortom, de witte Viking LED lamp is een praktisch en stijlvol accessoire dat aan je voertuig kan worden toegevoegd voor originele personalisatie en verhoogde zichtbaarheid. Dankzij de eenvoudige installatiekit en het duurzame ontwerp is deze lamp een praktische keuze voor stijl- en veiligheidsbewuste bestuurders.

FG4651

Gegevensblad

Couleur
Rood
Wit
Spanning
12/24V
Hauteur
61 mm
Lengte
86 mm
Breedte
44 mm
Omgekeerde polariteit
Ja
Montageafmetingen
Universeel
Marque
Horpol
ondersteuning voor broodjes
korte

Downloaden

Dit vind je misschien ook leuk

Klanten die dit product kochten, kochten ook: