Juluen Flash Halo Blitz rechthoekig oranje met oranje positie

Juluen Flash Halo Blitz rechthoekig oranje met oranje stand

De Flash Halo Blitz Orange van Juluen is de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een veelzijdige en betrouwbare verlichtingsoplossing. Met zijn stijlvolle design en uitzonderlijke prestaties is dit oranje positielicht ontworpen om de zichtbaarheid en veiligheid op voertuigen te verbeteren.

De Halo Blitz Orange heeft een hoogwaardige constructie, met een robuuste, weerbestendige behuizing voor extra duurzaamheid. De installatie is snel en eenvoudig en is compatibel met verschillende voertuigen, waaronder auto's, vrachtwagens en motoren.

Deze amberkleurige markeringsverlichting is voorzien van Halo Blitz-technologie, die zorgt voor een opvallend heldere en gelijkmatige verlichting. De LED's met hoge intensiteit zorgen voor een uitzonderlijke zichtbaarheid, zelfs bij weinig licht of slechte weersomstandigheden. Je kunt erop vertrouwen dat dit licht van een afstand zichtbaar is, wat essentieel is voor de verkeersveiligheid.

De Juluen Flash Halo Blitz Orange heeft ook een programmeerbare knippermodus, zodat je verschillende signaleringsopties hebt die passen bij jouw specifieke behoeften. Of je nu een snelle, krachtige flits wilt of een constante helderheid, je kunt de modus eenvoudig aanpassen aan jouw voorkeuren.

Bovendien voldoet deze markeringslamp aan de strengste veiligheidsnormen en biedt betrouwbare prestaties en een lange levensduur. Het verbruikt weinig energie, waardoor het een energiezuinige oplossing is zonder afbreuk te doen aan de prestaties.

Kortom, de Halo Blitz Orange Flash van Juluen is een optimale keuze voor wie de zichtbaarheid van zijn voertuig wil verbeteren. Met zijn geavanceerde technologie, installatiegemak en uitzonderlijke duurzaamheid biedt dit oranje positielicht een betrouwbare en veelzijdige verlichtingsoplossing voor veilig rijden.

F0021HB6
€ 115,97
€ 115,97 € 95,84
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 115 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 115 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 1,15.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Oranje Halo Blitz flitser van Juluen

De Juluen flitser heeft 6 oranje LED's en een oranje positielicht

De oranje Juluen flitser heeft 14 flitsstanden

De rechthoekige Juluen flitser heeft een externe halo ring die gebruikt kan worden als oranje positielicht

Afmetingen zijn:

  1. Lengte: 132mm
  2. Hoogte: 50mm
  3. Diepte flitser: 18.8mm
F0021HB6

Gegevensblad

Couleur
Oranje
Kleur positie
Oranje
Spanning
12/24V
Hauteur
50 mm
Lengte
132 mm
Aantal modi
14
Positie
Ja
Diepte
18,8 mm
aantal leds
6
18

Dit vind je misschien ook leuk

Klanten die dit product kochten, kochten ook: