Juluen Flash Halo Blitz rechthoekig wit met oranje positie

Witte Halo Blitz flitser van Juluen

De flitser van Juluen heeft 6 witte LED's en een oranje positielicht

De witte Juluen flitser heeft 14 flitsstanden

De rechthoekige Juluen flitser heeft een externe halo-ring die gebruikt kan worden als oranje positielicht

Afmetingen zijn:

  1. Lengte: 132mm
  2. Hoogte: 50mm
  3. Diepte flitser: 18.8mm
F0304HB6
€ 115,97
€ 115,97 € 95,84
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 115 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 115 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 1,15.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Juluen Flash Halo Blitz rechthoekig wit met oranje positielicht

Juluen's Halo Blitz Flash wit met oranje positielicht is een hoogwaardig signaleringsapparaat dat is ontworpen om de zichtbaarheid en veiligheid op de weg te verbeteren. Dankzij de geavanceerde technologie biedt deze flitser optimale prestaties onder alle omstandigheden.

De Halo Blitz heeft een robuuste, duurzame behuizing die bestand is tegen de zwaarste weersomstandigheden. De stralend witte kleur zorgt voor een uitzonderlijke zichtbaarheid en trekt snel de aandacht van bestuurders en voetgangers.

Naast het witte licht is deze flitser uitgerust met een amberkleurig positielicht dat een extra veiligheidslaag toevoegt. Dit opvallende kenmerk maakt het gemakkelijker voor andere weggebruikers om de aanwezigheid van het voertuig waar te nemen, zelfs van een afstand.

Dankzij de geavanceerde technologie biedt de Halo Blitz flitser betrouwbare en effectieve prestaties. Hij is uitgerust met heldere, energiebesparende LED's die een lange levensduur en een laag stroomverbruik garanderen. Bovendien heeft hij een reeks verlichtingsmodi, waaronder instelbare knipperopties, zodat hij kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van elke situatie.

De installatie van de Halo Blitz Flash is eenvoudig en praktisch dankzij het universele montagesysteem. Het kan snel worden gemonteerd op verschillende soorten voertuigen, waaronder auto's, vrachtwagens, motoren, hulpverleningsvoertuigen, enz.

Kortom, de White Halo Blitz Flash met oranje positielicht van Juluen is een ideale keuze voor wie op zoek is naar een effectieve en betrouwbare signaleringsoplossing. De combinatie van helder wit licht en oranje positielicht zorgt voor maximale zichtbaarheid, waardoor de veiligheid op de weg verbetert.

F0304HB6

Gegevensblad

Couleur
Wit
Kleur positie
Oranje
Spanning
12/24V
Hauteur
50 mm
Lengte
132 mm
Aantal modi
14
Positie
Ja
Diepte
18,8 mm
aantal leds
6
18

Dit vind je misschien ook leuk