Juluen Flash Halo Blitz rechthoekig oranje met rode positie

Oranje Halo Blitz flitser van Juluen

De Juluen flitser heeft 6 oranje LED's en een rood positielicht

De oranje flitser van Juluen heeft 14 flitsstanden

De rechthoekige Juluen flitser heeft een externe halo-ring die gebruikt kan worden als rood positielicht

De afmetingen zijn:

  1. Lengte: 132mm
  2. Hoogte: 50mm
  3. Diepte flitser: 18.8mm
F0045HB6
€ 115,97
€ 115,97 € 95,84
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 115 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 115 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 1,15.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Juluen Halo Blitz oranje rechthoekige flitser met rood positielicht

De Halo Blitz oranje flitser met rood positielicht van Juluen is een hoogwaardig apparaat dat is ontworpen om uitzonderlijke zichtbaarheid te bieden in verschillende situaties. Met zijn elegante ontwerp en hoogwaardige constructie is het de ideale keuze voor beveiligingsprofessionals, hulpverleningsvoertuigen of elk ander voertuig dat effectieve signalering nodig heeft.

Deze flitser is voorzien van de geavanceerde Halo Blitz-technologie, die een krachtige oranje gloed creëert om de aandacht te trekken. Overdag of 's nachts, de Halo Blitz flitser biedt maximale zichtbaarheid dankzij de high-intensity LED's, waardoor andere bestuurders en voetgangers je voertuig van een aanzienlijke afstand kunnen zien.

Bovendien is deze flitser uitgerust met een rood positielicht voor een nog betere signalering. Het rode positielicht zorgt ervoor dat je voertuig goed zichtbaar is, zelfs als de flitser niet in de knipperstand staat, waardoor de veiligheid toeneemt en de kans op ongelukken afneemt.

Het ontwerp van de Halo Blitz Orange zaklamp is erg praktisch en eenvoudig te installeren. Hij wordt geleverd met stevige, verstelbare montagebeugels, zodat je hem gemakkelijk op verschillende soorten voertuigen kunt installeren. Bovendien is hij weerbestendig en waterafstotend, zodat hij onder alle weersomstandigheden goed presteert.

Kortom, Juluen's Halo Blitz Orange met rood positielicht is een ideale keuze voor wie op zoek is naar effectieve, goed zichtbare bewegwijzering. Met zijn geavanceerde technologie, kwaliteitsconstructie en installatiegemak garandeert het een verhoogde veiligheid op de weg, zowel voor professionals als voor veiligheidsbewuste particulieren.

F0045HB6

Gegevensblad

Couleur
Oranje
Kleur positie
rood
Spanning
12/24V
Hauteur
50 mm
Lengte
132 mm
Aantal modi
14
Positie
Ja
Diepte
18,8 mm
aantal leds
6
18

Dit vind je misschien ook leuk

Klanten die dit product kochten, kochten ook: