Juluen Flash Halo Blitz rechthoekig wit met witte positie

Witte Halo Blitz flitser van Juluen

De flitser van Juluen heeft 6 witte LED's en een wit positielicht

De witte flitser van Juluen heeft 14 flitsstanden

De rechthoekige Juluen flitser heeft een externe halo ring die gebruikt kan worden als wit positielicht

De afmetingen zijn:

  1. Lengte: 132mm
  2. Hoogte: 50mm
  3. Diepte: 18.8mm
F0151HB6
€ 115,97
€ 115,97 € 95,84
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 115 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 115 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 1,15.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Juluen Halo Blitz witte rechthoekige flitser met wit positielicht

De witte Halo Blitz flitser met wit positielicht van Juluen is een hoogwaardige uitrusting die is ontworpen om uitzonderlijke zichtbaarheid te bieden in een breed scala aan omstandigheden. Met zijn moderne, elegante ontwerp combineert het zowel stijl als functionaliteit.

De Halo Blitz witte zaklamp maakt gebruik van geavanceerde technologie om een extreem helder licht te produceren. Dankzij de krachtige LED's kan hij een krachtige lichtstraal genereren, die zelfs in de donkerste omgevingen voor een betere zichtbaarheid zorgt.

Een van de onderscheidende kenmerken van de zaklamp is het witte positielicht. Dit extra positielicht verbetert de zichtbaarheid van je voertuig nog verder en draagt bij aan de veiligheid op de weg. Dag of nacht, dit positielicht geeft een constante, heldere gloed, waardoor de aandacht van andere bestuurders wordt getrokken en ze je gemakkelijk kunnen zien.

Duurzaamheid is een ander belangrijk kenmerk van de Halo Blitz witte zaklamp. Hij is gemaakt van hoogwaardige materialen en bestand tegen weersinvloeden, schokken en trillingen. Je kunt er dus zeker van zijn dat hij zelfs in de meest veeleisende omstandigheden betrouwbaar zal werken.

Deze flitser is eenvoudig te installeren dankzij het universele montagesysteem. Hij kan op verschillende voertuigen worden gemonteerd, waaronder auto's, vrachtwagens, motoren en andere soorten voertuigen. Bovendien is hij zo ontworpen dat hij compatibel is met standaard elektrische systemen, waardoor hij gemakkelijk te integreren is in je voertuig.

Kortom, de witte Halo Blitz met wit positielicht van Juluen is een ideale keuze voor wie op zoek is naar krachtige verlichting, verbeterde zichtbaarheid en uitzonderlijke duurzaamheid. Met zijn aantrekkelijke design en betrouwbare prestaties is het de perfecte accessoire om de veiligheid van je voertuig op de weg te verbeteren.

F0151HB6

Gegevensblad

Couleur
Wit
Kleur positie
Wit
Spanning
12/24V
Hauteur
50 mm
Lengte
132 mm
Aantal modi
14
Positie
Ja
Diepte
18,8 mm
aantal leds
6
18

Dit vind je misschien ook leuk