Was knipperlicht rood unit bouliche

was rood uitklaringslicht

De Was uitklaringslichtunit heeft een rode lens en rode LED's

De doorrijlamp heeft een diameter van 78mm

FG545BCIMCW74.1I2
€ 20,13
€ 20,13 € 16,64
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 20 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 20 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,20.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Was rood doorrijlicht bouliche

Het ontwerp van de Was rode uitklaringslichtunit is zowel modern als functioneel. Het heeft een stevige, duurzame constructie, speciaal ontworpen om de meest veeleisende wegomstandigheden te weerstaan. De gebruikte materialen van hoge kwaliteit garanderen een lange levensduur en weerstand tegen de elementen.

Deze rode uitklaringslamp heeft een transparante lens die zorgt voor een optimale lichtverspreiding, zodat je zelfs bij weinig licht maximaal zichtbaar bent. Het uitgestraalde rode licht is helder en duidelijk en helpt andere weggebruikers te waarschuwen voor je aanwezigheid.

Dankzij de eenvoudige installatie kan de Was rode doorrijlichtunit snel worden gemonteerd op verschillende soorten voertuigen, zoals vrachtwagens, aanhangers of caravans. Het voldoet ook aan de huidige veiligheidsnormen en garandeert een veilig en betrouwbaar gebruik.

Kortom, de Was rode doorrijlichtunit is een keuze van topkwaliteit voor wie op zoek is naar betrouwbare, krachtige signaleringsverlichting. Met zijn zorgvuldige ontwerp, uitstekende zichtbaarheid en uitzonderlijke duurzaamheid voldoet deze rode doorrijverlichting aan de strengste eisen op het gebied van verkeersveiligheid.

FG545BCIMCW74.1I2

Gegevensblad

Couleur
Rood
Spanning
12/24V
Montageafmetingen
Universeel
Marque
Was
bakkerij-eenheid
eenheid

Dit vind je misschien ook leuk

Klanten die dit product kochten, kochten ook: