Was kort door de bocht oranje en rode Bouliche

Was oranje en rode korte steunboklamp

De Was hanglamp heeft een oranje lens aan de ene kant en een rode lens aan de andere kant

De korte steun is inbegrepen

De lenzen van de Was zijn verwisselbaar

Afmetingen zijn:

  1. Hoogte: 98mm
  2. Breedte: 79mm
  3. Lengte: 108mm
FGW74222
€ 45,38
€ 45,38 € 37,50
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 45 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 45 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,45.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Was oranje en rood kort doorrijlicht Bouliche

De oranje doorrijlamp van Was is een topproduct dat speciaal is ontworpen om maximale zichtbaarheid te bieden. Het is uitgerust met heldere LED's die een levendig licht uitstralen dat zelfs van een afstand gemakkelijk te zien is.

De Was hanglamp is zeer eenvoudig te installeren en is ideaal voor auto's, vrachtwagens, aanhangers en tractoren. Het compacte ontwerp en de robuuste structuur maken de lamp uiterst duurzaam en betrouwbaar.

Dit product voldoet aan alle Europese verkeersveiligheidsnormen. Het elegante uiterlijk maakt het een ideale keuze voor bestuurders die belang hechten aan veiligheid en stijl.

Kortom, de Was overhead light is een product van topkwaliteit met ultraheldere LED's dat eenvoudig te installeren is en voldoet aan de Europese verkeersveiligheidsnormen. Het garandeert optimale zichtbaarheid en veiligheid voor alle soorten voertuigen, terwijl het een vleugje raffinement toevoegt aan hun uiterlijk.

FGW74222

Gegevensblad

Couleur
Oranje
Rood
Marque
Was
ondersteuning voor broodjes
korte

Dit vind je misschien ook leuk