Was kort doorzichtig licht Oranje lens Oranje Bouliche

Was Oranje Korte Steun Jiglamp

De Was hanglamp heeft een oranje lens en oranje LED's aan beide zijden van de kap

De korte steun is inbegrepen

De lenzen op de Was knot zijn verwisselbaar

Afmetingen zijn:

  1. Hoogte: 98mm
  2. Breedte: 79mm
  3. Lengte: 108mm
FGW74221
€ 45,38
€ 45,38 € 37,50
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 45 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 45 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,45.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Was korte doorrijlamp Oranje lens

De oranje doorrijlamp van Was is een topproduct dat is ontworpen voor optimale zichtbaarheid. De Was hanglamp is uitgerust met heldere LED's en produceert een helder licht dat van een afstand zichtbaar is.

De Was Deense lamp is eenvoudig te installeren en is perfect voor auto's, vrachtwagens, aanhangers en tractoren. De Was hanglamp heeft een compact ontwerp en een stevige structuur waardoor hij duurzaam en betrouwbaar is.

Dit product voldoet aan de Europese verkeersveiligheidsnormen. Het elegante ontwerp maakt het een ideale keuze voor bestuurders die veiligheid en stijl belangrijk vinden.

Kortom, de Was hanglamp is een product van topkwaliteit, uitgerust met ultraheldere LED's, eenvoudig te installeren en voldoet aan de Europese verkeersveiligheidsnormen. Het zorgt voor optimale zichtbaarheid en veiligheid voor alle soorten voertuigen, terwijl het een vleugje raffinement toevoegt aan hun uiterlijk.

FGW74221

Gegevensblad

Couleur
Oranje
Marque
Was
ondersteuning voor broodjes
korte

Dit vind je misschien ook leuk