Was lang licht Oranje lens Oranje Bouliche

Was Oranje Lange Steun Jiglamp

De Was hanglamp heeft een oranje lens en oranje LED's aan beide kanten van de kap

De lange steun is inbegrepen

De lenzen van de Was knot zijn verwisselbaar

Afmetingen zijn:

  1. Hoogte: 98mm
  2. Breedte: 79mm
  3. Lengte: 191mm
FGW74231
€ 45,38
€ 45,38 € 37,50
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 45 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 45 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,45.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Was lang doorrijlicht Oranje lens

De oranje uitklaringslamp van Was is een hoogwaardige optie die speciaal is ontworpen voor maximale zichtbaarheid. De lamp is uitgerust met LED's die een helder licht uitstralen dat gemakkelijk te zien is, zelfs van een afstand.

De Was hanglamp is zeer eenvoudig te installeren en is ideaal voor auto's, vrachtwagens, aanhangers en tractoren. Het compacte ontwerp en de robuuste structuur maken het duurzaam en betrouwbaar.

Dit product voldoet aan de Europese verkeersveiligheidsnormen. Het elegante uiterlijk maakt het de ideale keuze voor bestuurders die zowel veiligheid als stijl belangrijk vinden.

Kortom, de Was zwaailamp is een kwaliteitsproduct met extreem heldere LED's dat eenvoudig te installeren is en voldoet aan de Europese verkeersveiligheidsnormen. Het garandeert optimale zichtbaarheid en veiligheid voor alle soorten voertuigen en voegt tegelijkertijd een vleugje raffinement toe aan hun uiterlijk.

FGW74231

Gegevensblad

Couleur
Oranje
Marque
Was
ondersteuning voor broodjes
Lang

Dit vind je misschien ook leuk