Fristom 4 LED oranje rechthoekig positielicht

Fristom 4 LED rechthoekig oranje positielicht

Fristom biedt een hoogwaardig 4 LED-positielicht dat is ontworpen voor meer veiligheid en optimale zichtbaarheid op de weg. Dit positielicht is speciaal aangepast voor auto's en vrachtwagens en maakt gebruik van geavanceerde LED-technologie om een briljante helderheid te bieden terwijl het weinig energie verbruikt.

Het 4 LED-positielicht van Fristom is gemaakt van sterke, duurzame materialen waardoor het bestand is tegen zware weers- en buitenomstandigheden. Bovendien is het dankzij het compacte ontwerp en de eenvoudige installatie compatibel met alle soorten voertuigen.

Dankzij de intense helderheid biedt dit 4 LED positielicht van Fristom een uitzonderlijke zichtbaarheid, waardoor de verkeersveiligheid wordt verbeterd doordat je voertuig beter zichtbaar is voor andere bestuurders, vooral bij weinig licht.

Dit product voldoet aan de strengste veiligheids- en kwaliteitsnormen en garandeert duurzaamheid en betrouwbaarheid op lange termijn. Het 4 LED-positielicht van Fristom is bestand tegen schokken, trillingen en temperatuurschommelingen en biedt optimale prestaties onder alle omstandigheden.

Kortom, de 4 LED positielicht van Fristom is een hoogwaardig product met superieure zichtbaarheid, energie-efficiëntie en duurzaamheid. Of u nu een veiligheidsbewuste bestuurder of een transportprofessional bent, dit positielicht is een ideale keuze om de veiligheid en prestaties van uw voertuig te verbeteren.

FG0073ZFT
€ 9,99
€ 9,99 € 8,26
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 9 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 9 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,09.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

FG0073ZFT

Gegevensblad

Couleur
Oranje
aantal leds
4

Dit vind je misschien ook leuk

Klanten die dit product kochten, kochten ook: