Was lang licht oranje en rode Bouliche

Was oranje en rode hanglamp

De Was hanglamp heeft een oranje lens aan de ene kant en een rode lens aan de andere kant

De lange steun is inbegrepen

De lenzen van de Was zijn verwisselbaar

Afmetingen zijn:

  1. Hoogte: 98mm
  2. Breedte: 79mm
  3. Lengte: 191mm
FGW74232
€ 45,38
€ 45,38 € 37,50
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 45 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 45 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,45.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Was oranje en rood lang licht Bouliche

De oranje en rode opruimingslamp van Was is een topproduct dat maximale zichtbaarheid garandeert. Uitgerust met heldere LED's straalt de Was hanglamp een helder licht uit dat van een afstand gemakkelijk te zien is.

De Was Deen lamp is eenvoudig te installeren en is ideaal voor auto's, vrachtwagens, aanhangers en tractoren. Dankzij het compacte ontwerp en de stevige structuur is deze hanglamp slijtvast en biedt ze duurzaamheid en betrouwbaarheid op lange termijn.

Dit product voldoet aan de Europese verkeersveiligheidsnormen. Het elegante ontwerp maakt het een ideale keuze voor veiligheidsbewuste en stijlbewuste chauffeurs.

Kortom, de Was hanglamp is een kwaliteitsproduct, uitgerust met ultraheldere LED's, eenvoudig te installeren en voldoet aan de Europese verkeersveiligheidsnormen. Het garandeert optimale zichtbaarheid en veiligheid voor alle soorten voertuigen, terwijl het een vleugje raffinement toevoegt aan hun uiterlijk.

FGW74232

Gegevensblad

Couleur
Oranje
Rood
Marque
Was
ondersteuning voor broodjes
Lang

Dit vind je misschien ook leuk