Fristom 4 rode LED rechthoekig positielicht

Fristom 4 LED rechthoekig positielicht, rood

Het 4 LED-positielicht van Fristom is een hoogwaardig product dat is ontworpen om de zichtbaarheid en veiligheid op de weg te verbeteren. Dit positielicht is speciaal ontworpen voor auto's en vrachtwagens en is voorzien van de nieuwste LED-technologie, biedt een schitterende helderheid en een laag energieverbruik.

Gemaakt van duurzame, weerbestendige materialen, is deze 4 LED positielicht van Fristom ideaal voor buitengebruik. Dankzij het compacte ontwerp is het eenvoudig te installeren op alle soorten voertuigen.

Dankzij de intense helderheid biedt dit 4 LED-positielicht van Fristom een uitzonderlijke zichtbaarheid en helpt het de verkeersveiligheid te verbeteren door je voertuig beter zichtbaar te maken voor andere bestuurders, vooral bij weinig licht.

Bovendien voldoet dit 4 LED-positielicht van Fristom aan de strengste veiligheids- en kwaliteitsnormen, wat de duurzaamheid en betrouwbaarheid op lange termijn garandeert. Het is ontworpen om trillingen, schokken en temperatuurschommelingen te weerstaan, zodat het onder alle omstandigheden optimaal presteert.

Kortom, de 4 LED positielicht van Fristom is een superieur product met verbeterde zichtbaarheid, lager energieverbruik en grote duurzaamheid. Of u nu een veiligheidsbewuste bestuurder of een transportprofessional bent, dit 4 LED-positielicht van Fristom is een ideale keuze om de veiligheid en prestaties van uw voertuig te verbeteren.

FG0073CFT
€ 9,99
€ 9,99 € 8,26
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 9 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 9 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,09.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Rechthoekige 4 led rode markeringslamp met plat zwart opschrift van fristom Fristom

Het fristom 4 Led rechthoekig markeringslicht is slagvast

Het 4 Led positielicht van Fristom creëert een unieke en verrassende lichtuitstraling

Het 4 Led positielicht heeft als afmetingen:

  1. Lengte: 84.2mm
  2. Hoogte: 27.7mm
  3. diepte: 12.8mm

Het 4 Led positielicht van Fristom is verkrijgbaar in de kleuren wit, oranje, rood, groen en blauw

Het positielicht is E9 goedgekeurd

FG0073CFT

Gegevensblad

Couleur
Rood
aantal leds
4

Dit vind je misschien ook leuk

Klanten die dit product kochten, kochten ook: