Horpol Rode ronde retro-reflector

Horpol Rode 75mm Ronde Reflector

De ronde rode reflector van Horpol is een essentieel veiligheidsaccessoire voor bestuurders van voertuigen.

Dankzij het hoogwaardige reflecterende oppervlak.

Deze reflector van Horpol is eenvoudig te installeren dankzij het compacte en lichtgewicht formaat. Het is ook gemaakt van sterke, duurzame materialen

CT0037UO
€ 1,33
€ 1,33 € 1,10
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 1 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 1 punt dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,01.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Horpol rode ronde retroreflector

Het essentiële veiligheidsaccessoire voor bestuurders van voertuigen is de rode ronde retroreflector van Horpol. Dit apparaat is speciaal ontworpen voor eenvoudige installatie en garandeert een goede zichtbaarheid bij weinig of slecht zicht.

Dankzij het hoogwaardige reflecterende oppervlak reflecteert deze reflector een grote hoeveelheid licht voor optimale veiligheid op de weg. Dankzij zijn compacte formaat en lichte gewicht is de Horpol-reflector eenvoudig te installeren, waardoor hij praktisch is voor veiligheidsbewuste bestuurders.

Bovendien is het apparaat gemaakt van sterke, duurzame materialen voor langdurig gebruik, wat extra veiligheid biedt voor voorzichtige bestuurders. Door te kiezen voor de ronde rode reflector van Horpol kun je er zeker van zijn dat je veilig rijdt, ongeacht de weersomstandigheden.

CT0037UO

Gegevensblad

Certificering
E20
Hauteur
78.5mm
Breedte
78.5mm
Vorm
Rond

Downloaden

Dit vind je misschien ook leuk

Klanten die dit product kochten, kochten ook: