Horpol ronde witte reflector

Ronde reflector van Horpol met een diameter van 75 mm

Deze witte ronde reflector van Horpol is een veiligheidsaccessoire voor auto's, ontworpen om de zichtbaarheid van voertuigen bij weinig licht of slecht zicht te verbeteren. Het is eenvoudig te installeren op voertuigen en biedt een hoge reflectiviteit dankzij het hoogwaardige reflecterende oppervlak. Het apparaat is licht en compact, waardoor het gemakkelijk te installeren is

CT0035UO
€ 1,33
€ 1,33 € 1,10
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 1 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 1 punt dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,01.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Horpol witte ronde reflector

De witte ronde reflector van Horpol is een essentieel veiligheidsaccessoire voor bestuurders van voertuigen. Deze ronde reflector van Horpol is ontworpen om een betere zichtbaarheid te bieden bij weinig licht of slechte zichtomstandigheden en helpt zo het risico op ongelukken te verminderen. De gemakkelijk te installeren ronde reflector van Horpol heeft een groot reflecterend oppervlak voor maximale reflectiviteit en optimale grip voor een stevige bevestiging op voertuigen. Hij is gemaakt van hoogwaardige materialen en is weer- en slijtvast, zodat hij lang meegaat. De ronde retro-reflector van Horpol is een veilige en praktische keuze voor veiligheidsbewuste bestuurders.

CT0035UO

Gegevensblad

Certificering
E20
Hauteur
78.5mm
Breedte
78.5mm
Vorm
Rond

Downloaden

Dit vind je misschien ook leuk