Horpol Rode driehoek retroreflector

Horpol rood driehoekig reflecterend apparaat

De Horpol reflector staat op een zwarte voet

Deze reflector heeft een reflecterend oppervlak van hoge kwaliteit

De driehoekige reflector van Horpol is eenvoudig te installeren dankzij het compacte formaat en lichte gewicht, en is gemaakt van sterke, duurzame materialen

CT0024BUOT
€ 2,12
€ 2,12 € 1,75
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 2 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 2 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,02.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Horpol Rode Driehoek Reflector

De driehoekreflector van Horpol is een essentieel veiligheidsaccessoire voor bestuurders van voertuigen. Dankzij zijn unieke driehoekige vorm biedt hij optimale zichtbaarheid vanuit alle hoeken en onder alle weersomstandigheden.

Deze driehoekige reflector van Horpol is gemaakt van hoogwaardige materialen en is sterk en duurzaam, waardoor het een praktische keuze is voor veiligheidsbewuste bestuurders. Hij is eenvoudig te installeren op elk oppervlak en kan worden gebruikt op bumpers, spiegels en nummerplaten.

De driehoekige reflector van Horpol is ontworpen voor snelle en eenvoudige installatie, zonder speciaal gereedschap. Het biedt maximale lichtreflectie voor meer veiligheid op de weg, waardoor het ideaal is voor zowel professionele bestuurders als particuliere autobezitters.

Kies de driehoekige reflecterende voorziening van Horpol voor veilig rijden en optimale zichtbaarheid op de weg.

CT0024BUOT

Gegevensblad

Certificering
E9
Hauteur
143 mm
Breedte
162 mm
Vorm
driehoekig

Downloaden

Dit vind je misschien ook leuk

Klanten die dit product kochten, kochten ook: