Horpol Roca koplamp, knipperlicht en stand12-24v

Horpol Roca voorlicht met richtingaanwijzer en stand 12-24v

De multifunctionele voorlamp Roca van Horpol is een essentiële accessoire voor uw voertuig. Het biedt kwaliteitslicht om uw weg te verlichten en uw zichtbaarheid dag en nacht te verbeteren.

Een product van topkwaliteit voor optimale veiligheid

Deze voorlamp van Horpol is gemaakt van hoogwaardige materialen om een lange levensduur en een grotere weerstand tegen schokken en slecht weer te garanderen. Hij is eenvoudig te installeren en past op de meeste voertuigen.

Een elegant, functioneel ontwerp

Het elegante, functionele ontwerp van Horpol's multifunctionele Roca koplamp past perfect bij elke voertuigstijl. Het is uitgerust met verschillende functies om je de best mogelijke rijervaring te geven: richtingaanwijzer en positielicht, enz

Geavanceerde functies voor optimaal gebruik

De multifunctionele voorlamp Roca van Horpol heeft geavanceerde functies zoals LED-technologie voor een lager energieverbruik en een langere levensduur, en een waterdicht ontwerp voor veilig gebruik in alle weersomstandigheden.

Conclusie

Door te kiezen voor de multifunctionele voorlamp Roca van Horpol, kies je voor een product van topkwaliteit met uitstekende zichtbaarheid, eenvoudige installatie en een elegant, functioneel ontwerp. Met zijn geavanceerde functies is deze multifunctionele koplamp van Horpol een ideale keuze om de veiligheid en het rijcomfort van je voertuig te verbeteren.

FR2799LZD
€ 26,23
€ 26,23 € 21,68
Belasting inbegrepen

Geen spaarpunten voor dit product.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Horpol ROCA multifunctionele koplamp

Deze multifunctionele koplamp heeft 2 functies:

  1. positielicht
  2. richtingaanwijzer

Het Horpol Roca positie- en richtingaanwijzerlicht heeft een universele montage (je kunt het links en rechts van het voertuig installeren)

De multifunctionele koplamp Horpol Roca heeft de volgende goedkeuringen

FR2799LZD

Gegevensblad

IP
IP 68
Montageafmetingen
Universeel
Positie
Ja
Vorm
Rechthoekig
Bedrijfstemperatuur
-30C tot + 50C
indicator
ja
Marque
Horpol
nieuw
nieuw
nieuw

Downloaden

Dit vind je misschien ook leuk

Klanten die dit product kochten, kochten ook: