Horpol rode rechthoekreflector

De Horpol rode rechthoekreflector met gaten (44x94) is een essentieel veiligheidsaccessoire voor alle bestuurders van voertuigen.

De rode rechthoekreflector van Horpol is helderrood van kleur en reflecteert dankzij het hoogwaardige reflecterende oppervlak een grote hoeveelheid licht

Het reflecterende apparaat van Horpol is compact en lichtgewicht

Deze reflector van Horpol is gemaakt van sterke, duurzame materialen en is ontworpen voor langdurig gebruik, zodat alerte bestuurders veiliger kunnen rijden.

CT0028UO
€ 1,33
€ 1,33 € 1,10
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 1 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 1 punt dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,01.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Horpol rode rechthoek retroreflector

De rode retroreflector van Horpol is een essentiële veiligheidsuitrusting voor alle weggebruikers. Hij kan eenvoudig worden gemonteerd op verschillende soorten voertuigen zoals auto's, vrachtwagens, aanhangers, landbouw- en bouwmachines om hun zichtbaarheid op de weg te verbeteren. Bij weinig licht of slecht zicht weerkaatst deze rode reflector van Horpol een aanzienlijke hoeveelheid licht, waardoor het risico op ongelukken afneemt. Het grote reflecterende oppervlak en de sterke kleefkracht zorgen voor een stevige pasvorm bij een snelle en eenvoudige installatie. Bovendien is het gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor het zeer goed bestand is tegen weersinvloeden en slijtage voor langdurig gebruik. Dankzij de rode reflector van Horpol kun je veilig de weg op, ongeacht de weersomstandigheden.

CT0028UO

Gegevensblad

Certificering
E20
Hauteur
44 mm
Breedte
94 mm
Vorm
Rechthoekig

Dit vind je misschien ook leuk